Sabelhagens olivlund

torsdag 14 maj 2015

Att hitta några till

Det slutade äntligen att regna i går eftermiddag, och solen kom till och med fram. Jag hann med en trädgårdsrunda innan jag skulle iväg och klippa mig. Och det ä r fler rosor i knopp. Lycka:) 
De här tre blommade i slutet av maj förra året, får se när det blir i år. Jag har inga rosblommor ännu, utan bilden till höger är hur den ser ut i blom. 
Single Cherry slog ut som nummer tre förra året 
I knopp nu, bild till vänster,  och så här ser den ut i blom

 Wasagaming 

Therese Bugnet hänger på 





 Nu väntar fyra lediga dagar, lovely. 
Vi hjälper till med mamma och pappas flytt, och William är hemma med farmor och farfar och spelar fotbollscup. Vill ju gärna se honom spela också, så vi får se hur länge vi blir på landet. 



Det är ytterst sällan jag beställer kläder på nätet, men igår klickade jag hem en klänning. Jag vet ju inte alls om den kommer passa, men det gav ändå mersmak. Och jag fick anstränga mig för att inte börja klicka hem det ena efter det andra:) 
Det blev en parfym till D också. 

Ha en skön långhelg 


Kram Maria 











11 kommentarer:

  1. Fina bilder
    Ha en skön långhelg Maria
    Kramar/AM

    SvaraRadera
  2. Så mycket fina rosor du har och löjtnantshjärtat som slagit ut, så härligt. Mina är på gång men väntar nog liksom jag på mera värme och mindre regn. brrr vad det är kallt och blött. Hoppas ni får en fin helg och att klänningen passar!
    Kram Anna-Karin

    SvaraRadera
  3. Spännande att följa rosknopparna, och vad långt dem har kommit. Likaså klematisen, mina känns det som om dem precis har börjat grönska igen. Fast å andra sidan har det kanske hänt en del under dessa regniga dagar när man mest har spenderat tiden inne. Hoppas att klänningen passar när den kommer:) Ha det fint!
    Kram Sofie

    SvaraRadera
  4. Härliga bilder från din trädgård!
    Hoppas klänningen kommer att vara en riktig hit!
    Kramar

    SvaraRadera
  5. JAg är tvärtom. Jag klickar hellre hem kläder på nätet än går på stan. Där är så många kläder i affärerna att jag inte hittar något :D.

    Otroligt att du har rosor redan. Fina!
    Idag har det blivit trädgårdstid för mig :).


    Kram

    SvaraRadera
  6. Till och med jag har lite rosenknoppar på gång. Det är nåt visst när de kommer. Tror att det är senare i år nästan allt om det inte ligger i söderläge. Det är skillnaden på grannens tomt och min.Gör inget jag njuter två gånger av allt då i stället.
    Att beställa på nätet det är jag usel på knappt växter.
    Ha en fin och skön helg och lycka till med flytten
    Kram Meta

    SvaraRadera
  7. Så langt at er kommet hos deg! Her er det ikke en eneste roseknopp enda. Vakker den Single Cherry!

    Ha en fin langhelg!

    Klem, Marit

    SvaraRadera
  8. Hei! Enkle roser er vakkert. Det er så deilig å se at hagen langsomt blir fylt. Vårhagen din er vakker.
    Klem Anne

    SvaraRadera
  9. Fina rosa rosor! Den enda som visar knopp här är Peace som står i stora växthuset.
    En fortsatt skön helg
    önskar Laila

    SvaraRadera
  10. Oj vad frodigt hos dig! Och vilka fina rossorter. Så vackert med vit löjtnantshjärta också, måste skaffa en sådan till min trädgård, en fin mormorsväxt.

    Hoppas klänningen passar! Det är verkligen lätt hänt att shoppa hem lite mer än man tänkt sig via nätet, så enkelt, bara ett litet klick :) Bäst att shoppa från en nätbutik som erbjuder fri frakt och retur, då behöver det inte bli så dyrt att skicka tillbaka det som inte passar.

    Många kramar aka

    SvaraRadera
  11. Tycker det är smidigt att handla på nätet, har gjort många fynd och blivit helnöjd. Både växter och kläder och heminredning.

    SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.