Sabelhagens olivlund

onsdag 30 september 2015

En ny höstoutfit

I lördags hade vi Lykkes mamma, äldre syster och kullsyster med sina familjer här på middag. Jättetrevligt med mycket hundprat, mys och promenad. Jag är lite förvånad själv hur jag helt glömde av att fota:) Hade helt enkelt fullt upp med annat:) Så det får bli lite pics på mig och dukningen istället. 

Jag har köpt lite nya höstkläder, en kjol och lammulls/kashmir tröja fick följa med hem, älskar att förnya mig inför hösten. Egentligen mer än inför våren, då ligger fokus mer på växter:) 




Trädgårdsbukett med kärleksört, sköldpaddsört, hortensia, japanskt gräs, ros och aster. 



Mjukaste tröjan här 
Kjol här  




I går när jag kom hem ifrån ett kvällsmöte så hade Daniel börjat måla i vardagsrummet, han hade målat lite runt altandörrarna med två olika nyanser. Bara för att prova och känna in. Kanske behövs ett tredje alternativ, troligen är det så. Spännande känns det, rummet kommer bli helt annorlunda. 


Ha en fin onsdag 


Kram Maria 







6 kommentarer:

  1. Så flott som du er. Koselig pyntet bord, og en hyggelig hjemmestemning.
    Klem Vivi

    SvaraRadera
  2. Så fint dukat och en riktigt snygg outfit...gillar färgerna! Jag MÅSTE köpa mig lite nytt, min garderob är helt bedrövlig inför höst/vinter!
    Önskar dig en skön och glad vecka...
    Kram Titti

    SvaraRadera
  3. Det lyder så hyggeligt! Og efterårstøj er også hyggeligt! Jeg kan ellers bedre lide forår, men sådan en uldtrøje er noget af det bedste :-)
    God onsdag til dig!
    Kh Nana

    SvaraRadera
  4. Ulltrøyer er så herlige å ha på seg, og din hadde en vakker farge!

    Flott pyntet bord!

    Klem, Marit

    SvaraRadera
  5. Nog är det så att det är mer roligt med kläder på hösten och vintern när man är mer inne Vår och sommar är det nästan bara linne och kortbyxor hela dagen. Det är bra att vara här på kolonin då behöver jag inte ha så mycket fina kläder, hr jobbas ju mest.
    Snyggt var både kjol och tröjan sköna färger för hösten och ull är gott att gosa sig i, Buketten är verkligen fin, inte alltid man kan plock in blommor så här sent på hösten
    Ha det riktigt gott
    Kram meta

    SvaraRadera
  6. Åh vilka snygga kläder !!! Vill ha dem rakt av , inklusive det fina halsbandet :) ja visst är det så att man är sugen på lite nytt till hösten , känns som man sliter ut de kläderna mycket mer än sommarkläder som jag ofta har sommar efter sommar , ha det gott, kram Anna

    SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.