Sabelhagens olivlund

tisdag 31 oktober 2017

Skymning över Göteborg


Vilken fin himmel det var över Göteborg i går kväll. Höll på att vika lite tvätt på övervåningen, men var helt enkelt tvungen att hämta kameran och gå ut på balkonen. Står på översta balkongen och har zoomat in till max. Till vänster i bilden ovan kan man se Lisebergstornet, och lite till höger om det ser man det stora Lisebergshjulet. Det är hela 60m i diameter och har stått där sedan 2012. Times flies, jag tycker inte alls det var så längesedan som vi fick det hit till Göteborg. Jag har dock aldrig åkt i det. Är inte så mycket för "karuseller eller åkattraktioner", har väl egentligen aldrig varit det. Våra besök på Liseberg är lätträknade:) Men det är en otroligt vacker park. 



I natt hade vi -1,5 grader, och det var lite vitt på taken i morse. Tog på mig dunjackan för första gången i höst, och tjockare gosiga vantar för att inte frysa på min Vespafärd till jobbet. 
Men nu ska det visst bli mildare väder igen, och trist nog regn. 


Nu ska jag lägga tvätten i torktumlaren och sedan blir det kvällsfika med en kopp te med honung från Marina och macka med parmaskinka och brieost. Mums:). Kanske hinner vi se något avsnitt av theGoodWife innan Hela Sverige Bakar börjar. Det blir en soft kväll här :). 


Ha det gott


Kram Maria 










4 kommentarer:

  1. Så vakker himmel og utsikt over Göteborg! Noen ganger er det så flott himmel om høsten/vinteren.
    Ha en fin kveld i sofaen!

    Klem, Marit

    SvaraRadera
  2. Hei! Vakker Gøteborghimmel. Jeg samler på himler.
    Ha det godt! Anne

    SvaraRadera
  3. Hur god lät inte den kvällsmackan!

    Kram Jenny

    SvaraRadera
  4. SÅ vackert! Vyn påminner mig om när jag bodde på Gothia towers påskhelgen. Jag var där för att döma en fotbollscup.

    SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.