Sabelhagens olivlund

fredag 4 november 2022

Tillbakablick på oktober

 

Hoppas ni har det fint denna novemberfredag.

Jag blev så sugen och göra ett litet inlägg, vet att det var länge sedan och ni kanske inte ens får upp detta. Men varför inte, jag kanske kommer göra fler inlägg framöver, vem vet. Jag har funderat på att göra ett "catch up" inlägg så ni kan få se vad som hänt sedan sist. 

Så såhär har min oktober sett ut, jag har frossat i dahlior. Dock har blomningen varit sparsam denna sommar, vet inte varför. Jag har även hört från andra att blomningen varit lite sisådär. Så nu satsar jag på nästa sommar och beställningslistan är lång:). Jag har inte grävt upp mina dahlior ännu, det har inte varit frost och jag tycker det är så motigt att gå ut och gräva upp dom;). Förra året gjorde jag det i mitten av november, kanske blir det något liknande i år. 

Om ni vill veta namnet på någon av dahliorna, skriv bara en kommentar så svarar jag där. 
Önskar er en mysig helg 


Kram Maria 


Jag är mycket mera aktiv på instagram 

@maria.helenanilsson heter jag där. Kika gärna in. 4 kommentarer:

 1. Hei!
  Jeg synes du absolutt skal lage blogginnlegg. Jeg er også ganske hekta på Dahlia. Lærte en gang at dahliaknollene bør ha frost for ikke å fortsette å spire når de er tatt opp. Fantastisk mange vakre du har.
  Ha det godt! Klem Anne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anne. Ja kanske blir det så, att jag kommer göra fler blogginlägg. Ha det gott

   Radera
 2. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i ett förhållande med Anderson i flera år, gjorde han slut med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformler som kunde hjälpa mig att besvärja honom men jag är typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget val än att prova det, jag mailade trollformlern, och han sa till mig att det inte var några problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han förtrollade och överraskande nog den andra dagen, klockan var runt 16.00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag blev så glad och gick till honom. Det var så vi började leva lyckliga tillsammans igen. Sedan dess har jag gett ett löfte om att alla jag känner som har problem med relationen, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla trollformaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) Kärleksbesvärjelser
  2) lösning och bot mot all sjukdom
  3) Örtkur för alla sjukdomar/sjukdomar
  4) Äktenskapsbesvärjelser
  5) Graviditetsbesvärjelse
  6) Uppbrottstrollformler
  7) Dödsbesvärjelse
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta denna fantastiska man om du har några problem för en varaktig lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

  SvaraRadera
 3. Jag är nöjd med hur jag litade på att Dr Ilekhojie skulle få tillbaka min före detta man efter nästan ett års separation. Innan jag träffade Dr Ilekhojie, sökte jag på många webbplatser och letade efter sätt att få tillbaka min före detta man efter att han bad om att få skilja mig utan någon anledning. Jag var förkrossad men Dr Ilekhojie gav mig hopp och försäkran om att han kommer att föras tillbaka till mig. Efter att han gjort försoningsbesväret ringde min man efter två dagar och bad att få komma tillbaka hem till mig och våra fyra barn. Dagen efter kom han hem och jag var väldigt glad över att få träffa honom igen. Jag använder detta sätt för att uppskatta Dr Ilekhojie för vad han gjorde för mig och för att hjälpa så många andra människor. Jag lämnar hans kontakt så att du kan nå honom om du har liknande problem. Whatsapp +2348147400259 eller e-post: gethelp05@gmail.com

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.