Sabelhagens olivlund

onsdag 15 mars 2017

Julrosen blommarGick runt huset ett varv när jag kom hem från jobbet, och då såg jag att julrosen slagit ut. Så vips in och hämta kameran:) Man kan ju liksom inte ha för många julrosbilder:). Sedan såg jag att de blå krokusen var på gång, och alliumen hade blivit en bit högre och så var det något annat som fångade min uppmärksamhet. Där i rabatten stod minsann en liten blyg vit julros. Jag kan inte minnas att den blommade förra våren, men jag kan ha fel. Glad blev jag hur som helst. 
Inte var det enkelt att fota, det blåser en hel del här idag. Men det får man väl ta när solen strålar från en blå himmel. Och det är uppemot 8°. Min lilla vita julros

Vallmon är grön och fin

Tulpanerna solar sig. Hoppas de får vara ostörda från harar och annat i vår.Nu ska jag plocka lite här hemma, och ta tag i dammsugning och tvätthög:). Kan hända blir det ett glas vitt i kväll, bara för att liksom:)  


Ha det gott 


Kram Maria 
6 kommentarer:

 1. Åhhh sier jeg bare! Så herlige blomster du viser. Hyggelig at en vanlig hvit julerose blomstrer også. De kan bruke noen år på etablere seg.

  Ha det godt!

  Klem, Marit

  SvaraRadera
 2. Dejlige billeder af julrosen - dem kan man netop ikke få for mange af. Jeg går og venter på at mine skal springe ud, de er langt bagefter hvad I andre viser.
  Krokus'ne er også så smukke.
  Ha'det godt :)

  SvaraRadera
 3. Finfin julros med prickar. Här några olika, men de syns ännu inte. Vita julrosen blommar dock. Krokusarna är osynliga, än.
  Haven trevlig kväll.
  Anette

  SvaraRadera
 4. Härligt att kunna gå ut och upptäcka saker, nya saker och förändringar :) Fin julros med prickar är den gul med prickar eller bara inte fullt ut slagen? Du har så många härliga vårtecken. Får ta kameran och se vad som hänt sen senast...

  Ha en härlig dag! Kram, Carina

  SvaraRadera
 5. Mye fint på gang hos deg, de doble snøklokkene likte jeg ekstra godt.
  Ha en fin dag, hilsen Ingeborg

  SvaraRadera
 6. Visst blir man lika glad för varje litet vårtecken? En blomma här och där som sticker upp...
  Vacker den där julrosen, som ett litet smycke!
  Skön kväll på dig...
  Kram Titti

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.