Sabelhagens olivlund

söndag 15 april 2018

Hemma igen och veckans uppdatering från vårt drömhus i Marina, Kroatien
I morse strax innan sju körde vi av båten i Trelleborg, vi kom med nattbåten från Rostock. Dimman låg tät som en vägg och ynka 5 plusgrader var det. Oh my vilket välkomnande hem till Sverige. Dimman höll i sig nästan de trettio milen hem, bitvis var det riktigt "tjocka". Men det var ju söndag morgon tidigt, och inte mycket trafik ute. 

Fredag morgon lämnade vi vårt älskade Marina, ingen av oss hade någon lust alls att åka hem. Vi trivs så otroligt bra här. Men vi fick trösta oss med att det är inte så lång tid tills vi är där igen. Och då har vårt drömhus kommit än längre:). Love it:). 
De som arbetar med bygget har haft semester nu, och på måndag sätter de igång igen. Så då kommer vi få uppdateringar igen varje fredag från vår konsult. Tjohooo:). 
 Väl hemma började det trista med att packa upp allt, undra vad som är tråkigast packa ner eller packa upp... Men det tog inte så värst lång tid, vi hjälptes åt. I med första maskinen tvätt, och sedan har den gått varm. 
Åkte sedan och fyllde upp kylen som av naturliga skäl gapade helt tom, och köpte med oss Take Away. Ingen orkade laga mat idag. 
Det ser inte så roligt ut på berget ovanför oss just nu, men det kommer bli så snyggt när hotellet och alla lägenheter är byggda och klara. 
 Här bor vi :). 


Nu tror jag vi snart ska ta och sjunka ner i soffan och se ikapp lite serier och såpor som vi missat när vi varit borta. Troligen blir det ett glas vitt också. 


Tack alla ni som följer vår resa med att bygga hus i Marina, vi uppskattar alla hejarop så otroligt mycket <3. Vi är så glada över att ni är intresserade och vill veta hur det går.  Här , här  och  här kan ni läsa om vår resa till Marina vid ungefär samma tid förra året. Då samlade vi inspiration inför byggstart. 

Ha en fin söndagskväll alla som kikar in 
Kram M 


4 kommentarer:

 1. Välkomna hem igen! :)
  Förstår att det måste varit en fantastisk resa, se allt på plats, det härliga vädret och bara vara och njuta! :)
  Riktigt fina och härliga bilder har vi fått njuta av och kan väll inte annat än hålla med, ser helt otroligt underbart ut! <3
  Hälsa till familjen och krama Lykke!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Det må være litt av en overgang å komme hjem igjen. Det ser jo heltherlig ut der nede.
  Det er jo morsomt å følge utviklingen.
  Klem

  SvaraRadera
 3. Välkommen hem igen! Ja det är jättekul att följa ert projekt där och så skönt att ni har hittat ert drömboende :)
  Onsdag igen och veckan fortsätter att leverera sköna dagar...
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 4. Fniss... ja, det var ju lite skillnad på värme förstår jag... ;)
  Men nu är det ju riktigt härligt ute!
  Ha en fin helg!
  Vi hörs!
  Kram/Maria

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.