Sabelhagens olivlund

torsdag 23 juli 2015

Vakna hemma och gå ut i trädgården

Nu är vi hemma och jag har haft en heldag i trädgården. Lycka:) 
Men vi var inte helt överens till en början, jag gormade och hummade missnöjt en hel del. För himmel vad det såg ut, fast inte hade jag väl egentligen förväntat mig något annat. Men efter några timmars samvaro var jag mer tillfreds och kunde förlika mig med djungeln. 


Det är okej att vara hemma, Marina finns kvar tills nästa gång. Vi hade det underbart. Resan hem gick bra, vi övernattade på två fina hotell och det var inte såå mycket trafik. Körde östsidan via Berlin, det har vi inte gjort förut. 

Knäppte lite bilder :) 








Nu kommer D's syster och man på ett glas Cava, dags att rusa:) 

Kram Maria 


15 kommentarer:

  1. Så godt at reisen hjem gikk bra! Du hadde mange fine roser som ønsket deg velkommen hjem :)

    Ha en fin kveld!

    Klem, Marit

    SvaraRadera
  2. Velkommen hjem Maria!
    Det skjer mye i en hage når en er borte en stund...masse fint du har i blomst likevel:)
    Kos deg videre i sommeren:))

    SvaraRadera
  3. Så skönt att resan gick bra och att ni är hemma välbehållna. Ja du det växer när man är borta behövs bara någon dag så händer det mycket. De små enkelblommande rosa rosorna är så söta.. Får nog leta reda på någon och ha mot vårt svarta hus när det är så dags
    Ha det nu så bra här hemma igen
    Kram Meta

    SvaraRadera
  4. Det blir fort mye å gjøre i hagen når en er borte en stund , da må det være deilig å komme hjem til mange nydelige roser !
    Fortsatt god sommer :-))

    SvaraRadera
  5. Att du ens klarar att resa ifrån dina vackra rosor den här tiden. Men marina är förstås vackert det med. Har tittat på bilderna även om jag inte alltid kommenterar. Underbara underbara rosor, är så avundsjuk på dem!

    Jenny

    SvaraRadera
  6. Måste ju ha hänt jättemycket i trädgården när du varit borta. Jag kan få lite dåligt samvete för min trädgård när jag inte tittar till den. Men den klarar sig bra ändå. Så mycket man vill göra och hinna.
    Kram

    SvaraRadera
  7. Vad skönt att resan gick bra! Och en heldag i trädgården lät ju inte helt fel ;) Förstår att det har hänt en hel del där hemma.

    Må gott!
    Gunilla

    SvaraRadera
  8. Oftast skönt att komma hem igen men vädret är ju inte detsamma... Förstår att du måste haft fullt upp med trädgården, idag har jag oxå pysslat en hel del i trädgården. Skönt att höra att det är fler än jag som har en massa funderingar ;) kram Suss

    SvaraRadera
  9. Välkomna hem igen! Brukar ju vara rätt skönt ändå att landa på sin egen mark, så att säga ;) Så fint det växer hos dig! Men jag märkte att det vuxit i mina pallkragar på de endast fem dagar som vi varit borta!?! Synd att vi inte kudde ses, men vi planerar ju att åka till Smögen i höst, igen, så kanske vi kan ses där i krokarna? ;)
    Kram och ha det fint, vännen!
    /Maria

    SvaraRadera
  10. Välkommen hem, skönt att resan gick bra.
    Och så mycket som blommar fortfarande, beror
    nog på detta växlande väder.
    Ha en skön helg och stor kram/AM

    SvaraRadera
  11. Välkommen hem och inte ser din trädgård så vild ut inte! Den har ju haft semester den också hi hi!!
    Du borde göra vykort av dina vackra blombilder...
    Ha en skön helg!
    Kram Titti

    SvaraRadera
  12. Välkommen hem efter er resa! Jag har läst ifatt och Marina verkar vara ett underbart ställe! Men... borta bra men hemma bäst, sägs det ju. Förstår att du njuter av din trädgård nu när du varit bortrest ett tag!
    Ha det gott!
    Kram Annika

    SvaraRadera
  13. Ååå, så mange vakre roser!
    Ønsker deg en fin dag! :)

    SvaraRadera
  14. Skönt att vara hemma och trädgårdera igen och ha med sig minnena från Marina. Har läst ikapp och ni har verkligen haft två fina veckor. :)
    Kram Kristina

    SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.