Sabelhagens olivlund

torsdag 16 juli 2015

Temperaturen stiger och Adriatiska havet är som sammet


Jag tror vi har det bästa vädret någonsin här i Marina. Undra om ens solen gått i moln någon gång under vår hittills 1,5 vecka? 
Förra sommaren var ju den sämsta på 100 år här, så vi hade inga större förhoppningar på detta året. Men Kroatien visar sig från sin absolut bästa sida. Det är ju ändå tionde året som vi är här. 

Skönt att sitta i skuggan under soltaket/biminin


'Chillar' ;)  

Det är lite tröttsamt att vara båtprinsessa:) 
De senaste dagarna har vi åkt ut med båten på eftermiddagen-kvällen och då är det en skön känsla i vattnet, som sammet. William fick 'fångst' när han drog upp ankaret:) 


De kommande dagarna visar väderappen 34-37°. Jag hoppas de har fel och att den håller sig kring de 32-34° vi har nu. Det är svettigt som det är, men kvällarna är så ljumma och underbara. 


Kram Maria 10 kommentarer:

 1. Det ser härligt ut! Extra skönt att vara ute på vattnet när det är varmt, och bara kunna slänga sig i utan att bli chockad av kallvatten som man oftast blir här i Sverige.

  Kram, Karin

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar semester.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hua vad varmt. lite för varmt för mig Tur att ni kan njuta av fina kvällar då. Här är lagom nu tycker jag 20 grader och en svag vind. Jag njuter hemma i sommar efter allt ståhejet med rivning och byggandet. Just nu är det lite paus i det hela.
  Ha det så gott i kan den sista veckan
  Kram Meta

  SvaraRadera
 4. Inte ett dugg avundsjuk...;) åh jag kan känna den där härliga känslan o bada i adriatiska havet- förstår din beskrivning om sammet! Ljuvligt är ordet!! Njut!
  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 5. Det høres jo deilig ut, men når det blir over 30 grader synes jeg det nesten blir for varmt. Her er det 20 grader og sol og det er akkurat passe for meg :)

  Veldig søt båtprinsesse!

  Kos deg i varmen :)

  Klem, Marit

  SvaraRadera
 6. Vad härligt det ser ut!

  SvaraRadera
 7. Åh det ser verkligen avkopplande ut! Härliga bilder! Haha, ja det räcker nog 32-34 grader, va? ;) Här har vi haft typ 18-21 grader ;)
  Kram och ha det fint vännen!
  /Maria

  SvaraRadera
 8. Hei!
  Det ser så himla deilig ut. Her er det 10 grader og det er kaldt.
  Klem Anne

  SvaraRadera
 9. Ser verkligen härligt ut, men lite för varmt för mig.
  Ha det så gott
  Anette

  SvaraRadera
 10. Oj vilken värme men så härligt ni har det. Mysigt att ni kan ha med er voffsan också Kram Suss

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.