Sabelhagens olivlund

tisdag 23 maj 2017

Att visa lite från nya lägenheten

Vi börjar komma i ordning litegrann här i nya lägenheten, som vi nu kallar hemma. Sovit här sedan i fredags och det verkar fungera bra:). Med tanke på att jag helst vill ha knäpptyst om nätterna, så är jag nöjd hittills:). William är tokglad över att ha ett eget "Penthuose":) En egen våning med badrum och balkong:). 
Men jag kan nog inte säga hur det känns ännu, det kommer ta ett tag att bo in sig och vänja sig vid allt nytt. Att man inte kan köra ut vespan direkt från garaget utan får gå till grannhusets förråd och hämta den:) Att inte kunna gå rakt ut i trädgården utan här är det balkong som gäller. Men det känns bra, vi kommer mysa till det med utemöbler och växter.  Byggnadsställningarna framför köksfönstret tog bort idag, så köket som redan var ljust får jag nu gå och titta så inte lamporna är tända mitt på dagen:) Det badar fullkomligt i ljus, jätteskönt. Hoppas de tar ställningarna vid vardagsrummet också snart. Lykke undrar mest om det är meningen att vi ska vara här länge till? Hon förstod inte alls vad jag menade i går när vi åkte från huset-hemma och jag sa att vi skulle åka hem. Vaddå hem? Vi är ju hemma! Men hon vänjer sig nog snart. 

Här kommer i alla fall en första kik på hur vi numera har det:)
Det är en hel del kvar att fixa, hänga upp tavlor, piffa med kuddar, lyktor, vaser och annat ni vet:) Men det kommer tids nog:).  


Vi har varit och kikat på olika gasolgrillar, för efter en helg utan att grilla saknar vi det oerhört mycket. Så vi satsar på en långhelg med  grillat som vanligt:).  


Ha det gott 


Kram Maria 

6 kommentarer:

 1. Ser jättefint ut! Fint med trappan där också, blir ju mer luftigt på något sett. Förstår att det är en omställning, att inte ha en trädgård att gå ut i tex, men det här blir nog jättebra, ni har ju landet och Kroatien också!
  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 2. Jamen, altså, jeg synes det er gået så hurtigt med både salg, køb og indflytning! Til lykke med lejligheden! Der ser hyggeligt ud :-)

  SvaraRadera
 3. Så fint det er i den nye leiligheten deres! Godt at det er stille om natten der :)

  Klem, Marit

  SvaraRadera
 4. Vad säger man - grattis till lägenheten och inflyttningen :) Känns som allt gått väldigt fort men jag är nog lite tidsvill. Låter som en bra lösning för er allihop :)

  Kram, Carina

  SvaraRadera
 5. Ser så fint ut! Du kommer med all säkerhet att trivas :) Promise!
  Önskar dig den bästa av fredagar...
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 6. Åå...dette blir så fint:)
  Og klart det tar tid å bo seg til, også for Lykke..ikke rart henne er forvirret.
  Superflott ser det ut:)
  Ha en fin helg videre:)

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.