Sabelhagens olivlund

torsdag 6 juni 2019

Sommarkväll
Vilken magisk sommarkväll vi hade i går. Solen strålade, temperaturen var över 20 grader och i stort sett vindstilla. Vi gick vår kvällsrunda hand i hand vid havet och bara insöp lugnet och saltvattensdoften. Här och var hördes skål och sång från studentfirande i trädgårdar. Några satt och åt middag i kvällsolen på restaurangen, en del båtar var ute och cruisade. En bättre kväll, och en av de finaste i år. Vi upplever ju vår och sommar för första gången här, visst har vi varit här ute mycket innan och promenerat, men bo här blir något annat. Tillgången till underbar natur och havet inpå knuten, det är underbart. 


Nationaldagen och en skön långhelg väntar. Bara att tacka och ta emot att den inleds med sol och 26 grader. Det blåser idag, men det är mest skönt. 
Juni är min absoluta favoritmånad. 
Vi har gått samma runda som i går kväll, något varmare idag ;), Lykke gick i vid strandkanten och vadade ut en bit, så svalkande och skönt för henne. 
Go'frukost har avverkats ute och nu har vi skönt häng i soffgruppen på baksidan under de gamla vackra ekarna. Ha en underbar 6:e juni Kram M 
4 kommentarer:

 1. Vilka härliga bilder och jag håller med dig... juni är fantastiskt! Det är ljust så länge och när värmen kommer som den gjorde förra året och även nu så blir man ju så glad! Ha en fortsatt fin nationaldag! Kram //Tina

  SvaraRadera
 2. Hei!
  Vakre og stemningsfulle kveldsbilder. Ha fortsatt fin nasjonaldag! Klem Anne

  SvaraRadera
 3. Underbara bilder! Kan tänka mig att det är fantastiskt att möta våren och sommaren i Särö, så vackert och underbart med havet.
  Önskar er en fin helg!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Närheten, tillgängligheten - att kunna bara dra på sig skorna och gå ut för att njuta... Istället för att fundera, kolla vädret, dra på skorna och sätta sig i bilen. Inte så mycket men vilken skillnad det gör :) Tänker att ni fattade helt rätt beslut :)

  Ha en fortsatt fin helg! Kram, Carina

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.