Sabelhagens olivlund

lördag 11 april 2020

GLAD PÅSK


Påskafton idag och vi har varit ute en runda vid havet, så lugnt och stilla. Älskart:). 
Snart blir det varmrökt lax och hjortronsås, som är det bästa jag vet på påskbordet (och på julbordet, och midsommar;)). 
En "hemmapåsk" i år, och det är annorlunda vi brukar ju alltid vara på landet eller i Marina, men vi myser här hemma och har det så gott. 


I dag blir det nog till att plantera om vårt stora citronträd i en större kruka. Det står i vårt atrium och trivs jättebra, har stått där i vinter och klarade sig utmärkt. 
Daniel klipper lite på häcken runt uteplatsen på framsidan, eller kanske mer friserar den. Vi klippte den rejält förra året, så nu är det mest finlir. Mysigt att gå och pilla lite i trädgården, och bara vara. 




En mysig påskafton med hyfsat bra väder än så länge, vet att det nog är regn på gång. 
William var ute i går och gick en golfrunda med sin påskpresent som var två stycken wedgar. Mycket nöjd son som sänkte sitt handikapp:) 

I kväll blir det grillmiddag och Daniel var borta på konditoriet och köpte dom sista semlorna för denna gång. 



Ha en fin påskafton 



Kram M 













9 kommentarer:

  1. Det har varit fantastiska dagar på sistone. Lite kyligt idag när jag gick ute och vattnade men det är ju bara tidigt i april :)

    Glad Påsk! Kram, Carina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Soligt och fint i flera dagar på rad nu, och idag har vi haft en skön men mulen förmiddag. Nu regnar det, och jag saknar att sitta ute. Men innemys med tänd brasa är inte fy skam det heller:)
      Kram

      Radera
  2. Så fin påskbukett och gulligt påskpynt. Är underbart med extra lediga dagar att njuta av och så skönt att det varit lite fint väder också.
    Önskar er en mysig och härlig påskhelg!
    Kram Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla du! Jag har varit ledig en hel vecka, eftersom vi skulle åkt till Marina. Så skönt, men ändå en del fixande och trixande med olika saker, så jag är rätt trött nu.
      Ha fortsatt fina påskdagar
      Kram

      Radera
  3. Önskar dig en riktigt härlig PÅSK! Lite annorlunda men ändå...vädret är skönt och våren är ju på g, härligt!!!
    Kram från Titti

    SvaraRadera
  4. Glad påsk til dig.
    Det er anderledes i år, men dejligt at tempoet kommer nedad.

    SvaraRadera
  5. Ja, det blev minst sagt en annorlunda påsk i år... Men man får ju göra det bästa av situationen...
    Förstår att ni saknar att åka till Marina, hoppas det som händer och sker inte påverkar själva bygget för er utan att allt går som det ska enligt plan? Tyvärr lär det väl dröja innan ni kan åka dit, vad det verkar...? P har ju flera kolleger som har hus i Spanien, de är inte lika lyckliga över det just nu som tidigare... Jag hoppas att den här skiten ger med sig snart, så vi kan börja leva lite mera normalt...
    Vilka söta små har-huvuden du har där! Lagom påskpynt ;)
    Hoppas du mår bättre och kan gå tillbaka till jobbet snart, fast det är ju rätt skönt att få vara hemma i dessa tider också...
    Jag ptsade fönster i uterummet igår, med bara en trasa, det blev inte bra... så jag får göra om och göra rätt idag med min Kärcher tror jag ;)
    Kram och ha en fin torsdag!
    /Maria

    SvaraRadera
  6. Hei Maria:)
    Takk for din herlige komentar hos meg,og ja, det føles godt å blogge igjen!
    Nå håper jeg det bli mer jevne innlegg fra meg også:)
    Ønsker deg en fin helg:)

    SvaraRadera
  7. Trevligt påskfirande.
    Jag han precis hem till Wales från Spanien innan Coraonan satt igång på allvar. Så skönt att var här nu i min fina trädgård och isolerad bland grönskan.
    Ha det bra!

    SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.