Sabelhagens olivlund

måndag 6 december 2021

Tillbakablick på november

 


En kik på vad som hände i november kan väl vara trevligt såhär en bit in i december :). November gick väl egentligen ganska fort förbi, det var rätt milt väder och det känns nästan som vi gick från 'sommar' till vinter direkt. Inte riktig sommar, men november var nog ovanligt mild i år. Det blev en rejäl kontrast till det snöoväder vi hade förra veckan. Och mycket snö har vi fortfarande, det är kallt så den smälter inte bort och blir till slask som vi är vana vid här på kusten. 

Favoritsonen fyllde 20 år och vi hade middag och tårta med släkten här hemma. Blev inga bilder på det. Vi har träffat vänner och ätit middagar och fikat, inga bilder på det. heller. Vi har myst mycket hemma med  brasa och tända ljus. Gått härliga promenader vid havet och 'frossat' i amaryllis. November har varit en 'mysmånad' :). 


Och nu har andra advent passerat och vi konstaterar att även i år ställs julbord och julfester in och restriktioner tillkommer. Om än inte som förra julen...får vi hoppas... 


Jag har inte kommit så långt med julklappsköpen ännu, men sonen sa här om dagen att för andra året i rad är han klar med alla julkapparna innan december ens hade börjat:) 



Kram M 









2 kommentarer:

  1. Flotte bilder fra november. Lykke koser seg.
    Ha det godt! Anne

    SvaraRadera
  2. You've got described a new very excellent details, thankyou to the post. สมัครบาคาร่า

    SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.