Sabelhagens olivlund

torsdag 19 maj 2022

Älskade aklejor

 

Nu äntligen blommar dom underbara aklejorna. Jag har följt noga från liten pytteknopp till nästan fullt utslagen blomma. Det är mina vårfavoriter. Men jag måste nog rensa ut lite, kanske... dom sprider sig rätt vilt i rabatten. Och jag vill ju gärna ha lite annat än aklejor också:). Men just nu får dom stå där och vara helt underbara. 

Och till hösten kommer jag strö ut lite vita och rosa frön också, dom jag har nu är mera mörka i tonen. Jättefint, men jag vill gärna ha lite vitt och pastelligt också.  









 Följ mig gärna på Instagram, där uppdaterar jag nästan varje dag.

@maria.helenanilsson heter jag där. 


Ha det gott 


Kram Maria 





2 kommentarer:

  1. Ja nog är dom ljuvliga dessa aklejor...älskar dom!
    Sen är dina bilder helt fantastiska också!!! Topp!
    Varm sommarkram från Titti & ett soligt Öland

    SvaraRadera
  2. Jag heter Lydia Andrea. När min man lämnade mig var jag traumatiserad och krossad och kunde inte ta mig samman på flera månader. Jag gjorde allt jag kunde för att få tillbaka den, men utan resultat. Jag åkte till en annan stad i hopp om att börja om. Jag kom i kontakt med en annan man som jag försökte vara med men jag kunde inte eftersom jag inte kunde älska honom. Jag visste att jag fortfarande älskade och ville ha tillbaka min man. Så jag började söka hjälp och det var då jag hittade DR GIDEON ur olika synvinklar, jag läste om honom. Jag pratade och fick honom att förstå allt jag behövde veta och jag trodde på honom och följde procedurerna. Han arbetade för mig och återställde kärleken och kopplingen mellan mig och min man och efter 48 timmar som han lovade letade min man efter mig och vi pratade och han kom ner för att se mig var jag var och jag hittade på saker och jag blev glad nya tillsammans. DR GIDEON är pålitlig och kan hjälpa dig också om du kontaktar honom för något. WhatsApp dem på +2347042191323
    E-post: drgideon611@gmail.com

    SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.