Sabelhagens olivlund

söndag 18 mars 2012

Lite av varjeHalloj 


När jag såg dahlia 'Arabian Night', blev det kärlek vid första ögonkastet:). Den måste jag ha! I går köpte jag en knöl, och har börjat fundera på vart jag ska plantera den och de andra jag köpte. Dahlia 'Witten' och dahlia 'La Recoleta' fick följa med hem också. Jag har aldrig haft dahlior förut, så detta blir spännande:). 
Tack för alla jättebra förslag jag fick om vad jag ska göra med alla glas och plåtburkar jag sparat. Det kommer bli flera ljuslyktor att hänga i träden, ställa på altanen med och utan hålmönster i. Plantera ska jag också göra i dem. 
Jag plockade fram lite bestick och satte i en av glasburkarna. Mycket finare än att gömma dem i en låda:). I dag har jag och D varit ute och promenerat innan frukost, insåg att något behövde göras igår när jag var och provade jeans:)). Hoppas ni har det bra denna grå söndag. Solen vill igenom molnen, men jag tror inte den lyckas, tyvärr. Kram Maria 
11 kommentarer:

 1. Du kommer inte att bli besviken på dina dahlior!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Lycka till med dahliorna. Jag försökte förra året men tog dom för ogräs och klippte drog upp de stackarna medans ogräset fick växa på...

  //Lottzy

  SvaraRadera
 3. Jag är också sugen på dahlior....har aldrig haft det förut.
  Ha det bra ;)

  SvaraRadera
 4. Så vackert med besticken i glasburken.. Skoj att du vill vara med om min utlottning.. Håller tummarna för dej !
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 5. Jag hade Arabian night för tre år sen och den var helt underbar! Måste nog köpa en i år också.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 6. Vilka jättefina dahlior!!!! Kommer bli kanon i rabatten!! Haha,ja du, jag har också provat jeans idag och shit... mera promenader!!!!! Herregud!!!

  Kraaaaaaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 7. Herlige dahlia...blir flott i bedene dine:)
  Jeg var og hentet opp mine fra garasjen..og de ser bra ut...men jeg må nok supplere med flere...er blitt helt galen i disse skapningene:))
  Ønsker deg en fin ny "trim-uke"...jeg driver på med det samme:))

  SvaraRadera
 8. Älskar mina dahlior och är helt säker på att du kommer att göra detsamma! :) Arabian Night var min första favorit också. :)
  Kul att se bliderna från Brac. VI var där för några år sedan och seglade. Då var vi iland på både Hvar, Brac och Vis. Förstår att du längtar ner.
  Kram!

  SvaraRadera
 9. Dahlior är underbara , jag har inte haft på 3år, men nu har jag beställt och köpt några! Vad snyggt det blev med bestick i glasburken!
  Ha det bra//Ulrika

  SvaraRadera
 10. Inga dahlior ännu hos mig, tror inte det blir några heller men man ska aldrig säga aldrig...
  Kram

  SvaraRadera
 11. Jag har missat flera inlägg hos dig. Den här lilla leksaksdatorn är lite långsam av sig om jag uttrycker det milt så jag hinner bara en tiondel av allt jag vill.

  Burkarna kom ju verkligen till sin rätt och med matsilvret i såg det hur mysigt ut som helst. Och lyktor i träden är jättefint, det kan man nästan inte få för mycket av.

  Dina vårblommor är makalösa, speciellt dom randiga krokusarna och julrosorna.

  Sen ska det bli roligt att se hur det går med dahliorna. Fina blommor, underbara, men jag har aldrig haft några, är urkass på att sätta lök och knölar och sen måste man ta upp dom också. Men vem vet....

  Och ert hus i Marina, det måste vara inne i en spännande fas. Igen. Och om jag förstår det hela rätt blir det alldeles intill vattnet - jag blir inte lite avundsjuk, jag!

  Nattkram Agneta

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.