Sabelhagens olivlund

lördag 24 mars 2012

Mars - juli (och en undran)
Hej mitt i lördagen! 
Tänk att snart är vi där i full grönska! Underbart! Fast den bästa tiden är ju just NU, just i detta NU för vi har allt framför oss. Vi har fantastiskt trädgårdsväder och regn och rusk känns långt borta. 


 Idag

Höstsilveraxet är på G 

Juli 

Mme Plantier 


° ° ° ° ° ° 

En liten fråga: 
När jag tex ska lägga till en ny blogg i min lista eller ändra något i min list på högersidan, så har jag förut tryckt på en "verktyget" under respektive bild, och så har en ruta kommit upp där jag tex lägger till en ny blogg. Men nu helt plötsligt är denna verktygsymbol borta. Ska jag tex ta bort en bild från sidan, så kan jag ju gå in i utforma, men där hittar jag inte hur jag lägger till nya bloggar i min lista.. Mycket enklare att bara tycka på vertygssymbolen och ändra direkt, men som sagt så går det inte. 
Hur ska jag göra? Någon som vill tipsa mig? 


° ° ° ° ° °Hoppas ni har en riktigt bra dag och att solen skiner på er! 
Jag ska gå ut nu och greja lite. Handskar på!! I går brände jag mig på brännässlor, och det sticks och pillrar fortfarande i fingrarna.
Vi ska bort på middag senare, ska bli så trevligt!! 

Kram Maria 

11 kommentarer:

 1. Hej, jag och en arbetskamrat sitter här och beundrar din vackra trädgård, så himla fint!
  Ang.ditt problem. Om du ändrar i adressfältet från .se till .com så ska det komma tillbaka efter en stund! jag fick hjälp genom trädgårdsbloggar på FB
  Hoppas det ordnar sig kram Ulrika

  SvaraRadera
 2. Det är lätt att bli trött på alla tekniska ändringar som inte gör ngt till det bättre. Men växter kan de - tänk så mycket underbart vi har framför oss nu!

  SvaraRadera
 3. Det låter som du har en massa annat på din sida än vad jag har. Jag går in på design och har gadgets där jag lägger in bilder i högerspalten. Konstigt, kanske beror på olika datorer..
  Ser också att du har sol, din rackare. Här nere ligger dimman tjock!

  Kram o hej från mig

  SvaraRadera
 4. Jag tar tillbaka föregående kommentar, idag har min ändrat tillbaka sig. Men blogger vet om problemet, så det blir nog fixat snart!
  Ulrika

  SvaraRadera
 5. Tänk att det blir sån enorm skillnad på bara ett par månader, men visst har du rätt, härligast tid är nu när vi har allt framför oss!

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 6. Sköna bilder!
  Igår hade vi det sååå fint och varmt och idag är det tät dimma och 6 gr varmt, bara, men det är ju så på våren. T o m kanske nån påstår att det är exotiskt....hmmm....
  Om jag bara hade vetat hade jag tipsat dig om hur det funkar med blogger men jag är total analfabet när det gäller blogger. Knappt jag våga ändra på något för att inte rasera allt.
  Är du också så känslig för brännässlor, det är jag med. Mina kusinfruar tar dom med bara händerna och känner ingenting....hur är det möjligt. Jag brände mig också igår och det känns fortfarande!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 7. Hvor godt det skal blir når det blir sommer igjen! Du viser så flotte sommerbilder!

  Ønsker deg en fin kveld.

  SvaraRadera
 8. Vilka underbara bilder! Min bild på verktyg har också försvunnit så nu måste jag gå in på Layout, välja min blogglista och redigera. Då får du upp en ruta där du kan lägga till och ta bort bloggare. Kom bara ihåg att trycka på sparaknapparna annars ramlar det du har lagt in bort. Om du inte förstår min förklaring vilket jag mycket väl kan förstå :-) så får du höra av dig så gör jag ett nytt försök.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 9. Jag saknar också det där lilla verktyget.....det är ju lite krångligare utan det tyvärr.
  Skönt att se allt det där kala och/eller lilla med vetskapen om hur det ska bli inom en överskådlig tid.
  Ha det bra :)

  SvaraRadera
 10. Jag har samma problem och stör mig på dessa ändringar som jag inte förstår vitsen med. Jag älskar före och efter bilder och det är ju helt underbart att tänka på att det kommer att se ut sådär om några månader! Kram Hanna

  SvaraRadera
 11. åh så inspirerande att se hur det kommer att se ut ...*ler. Jag har kvar verktyget men brukar också gå in på layout och gadgets där jag kan lägga till en ny blogg ...men det första är ju helt klart enklast ...

  Kram och hoppas du trivts i solen idag...

  Pernilla på Piazzan

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.