Sabelhagens olivlund

onsdag 26 augusti 2015

Göra fint inne, medan jag är ute.

Jag vill inte alls vara inne under trädgårdssäsongen, och då blir städningen lite lidande. Jag tillhör ju dem som hellre går ute och pular, klipper överblommat på rosorna, rensar, gräver och planterar istället för att vara inne och städa. Och är det bara okej väder, gäller det även off season. 


Jag går heller ute och njuter av Princess Ann som blommar bättre i år. Och min nya Dahlia som klarat sig hyfsat från alla sniglar. 
Jag gillar att ha rent och snyggt omkring mig, men det går inte riktigt ihop under trädgårdssäsongen. Då ser jag liksom inte dammråttorna i hörnen:) 
Tankar om att ha städhjälp har kommit oftare och oftare. 
Kikade in hos http://www.dsfm.se 
Tänk vilken lyx att komma hem till ett nystädat hem. Utan att själv ha lyft ett finger:). Låter ju onekligen rätt lockande. Det skulle bli mycket tid över till annat, och samtidigt som jag  hade blivit av med en syssla som känns rätt tråkig. Japp, det tål att funderas på helt enkelt. 


 

Här öste regnet ner igår. Trädgården jublar men inte jag:)  
Får se hur det blir idag. 


Kram Maria 
6 kommentarer:

 1. Jeg tror det er mange som har det sånn. Hagearbeide er unektelig mer fristende enn å gjøre rent inne når solen skinner. Du har så mange lekre roser! Princess Ann var veldig fin.

  Ha en fin dag, Maria!

  Klem, Marit

  SvaraRadera
 2. Ih, nu sidder jeg og ønsker mig en rengøringshjælp! Smukke dahliaer du har! Sneglene har ædt mine ...
  Hav en god onsdag!
  Knus

  SvaraRadera
 3. Vi har tur med våra gamla trägolv, där i springorna lägger sig dammet!
  Här är sommaren utetid och uteliv av stora mått.
  /Anette

  SvaraRadera
 4. Håller med! Jag är också mycket hellre ute i trädgården och pysslar än att vara inne och städa. Lite tvärdrag i huset så flyger dammråttorna ut. ;) Kram Camilla

  SvaraRadera
 5. Ja städa är väl inte den bästa och roligaste uppgiften hemma. Vi har nästan heltäckningsmatta i lägenheten trotts att vi inte är där på sommaren.Konstigt.Det blir att ta itu med det senare innan vi flyttar hem.Det blir roligt att pynta till det och ta in blommor igen. det är rätt tomt där under sommaren liksom.
  Söt rosen är. de har verkligen gjort oss glada i sommar alla rosorna.
  Ha en fin mitt i veckan med eller utan regn
  Kram Meta

  SvaraRadera
 6. Utelivet är underbart!
  Kram

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.