Sabelhagens olivlund

lördag 1 augusti 2015

Sabelhagen och kika in i annexetNamnet Sabelhagens olivlund kommer av att vår trädgård på landet kallas Sabelhagen (det bodde en soldat där som hette Sabel) och olivlund är förknippat med Marina, Kroatien. Drömmen är ju att ha en olivlund och vingård där:) 

 Här är Sabelhagen, tror inte jag visat landet förut. Huset där mina föräldrar bor, vi har vårt lilla annex intill berget. Vårt annex som Daniel byggt 


Välkomna in:) Här är vårt "vardagsrum", får se om vi får till en köksdel här också. Vi har en liten öppning in till sovdelen. 


Vi har många fönster och det ger ett härligt ljusinsläpp 

Gillar berget intill

Detta var allt från Sabelhagen för nu. Vi åker hem, en härlig vecka har vi fått här. Det är alltid lika svårt att åka hem, så skönt och avkopplande på landet. Trädgården och altanbygget väntar på oss hemma. Men det får vi ta pö om pö, semestern lider tyvärr mot sitt slut. 


I går morse när vi var ute med Lykke lyckades jag snubbla på en sten och ramla och slå upp knät och handflator. Lite klantigt tycker jag, man är ju liksom inte barn längre och gjord för att ramla... Jag blev lite stel i hela kroppen. Men, men efter lite omplåstring så känns det okej. 


Välkommen augusti  


Kram Maria 
5 kommentarer:

 1. Så fint ni har i ert hus, gillar stilen.
  Och typiskt att man ska dratta omkull på
  sommaren, hoppas det känns bättre snart.
  Kramar/AM

  SvaraRadera
 2. Så flott det er i Sabelhagen! Flott lite anneks dere har der! Kjekt å ha sitt eget når en er på besøk :)
  Håper det går bra med deg etter at du falt. Det er fort gjort!

  Ha det godt, Maria

  Klem, Marit

  SvaraRadera
 3. Ni har det fint och härligt med sol och allt på ert land det är värdefullt att ha ett ställe för avkoppling i vår stressade värld. Ajaj inte bra att ramla och slå sig tur att det gick bra Du måste ju kunna hålla i kameran och visa oss dina fina bilder
  Krya på dig
  Kram Meta

  SvaraRadera
 4. Vad mysigt ni har det där ute på landet! Jättefint!
  Krya på dig!!
  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 5. Tänk så fort en olycka händer! Tur i oturen att alla ben höll. Mysigt krypin och tänk jag får en känsla av enkelhet och kravlöshet som känns underbar och som du skriver avkopplande :)

  Kram, Carina

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.