Sabelhagens olivlund

söndag 28 maj 2017

Sabelhagen


Vi tog en snabbtur till landet, vi hade en del "grejer" som skulle lämnas där från vårt hus. Vår Loungegrupp bor numera på altanen utanför vårt annex, det blev superbra. Tänk så mysigt det kommer bli att sitta där och fika eller sippa på ett glas rosé i sommar. Och Daniel har otaliga lådor med verktyg som nu får vara i garaget på landet. Det är bara att inse att vi samlat på oss ofantligt med saker under åren, det tog sin tid att tömma vinden kan jag säga:). 
När vi åkte hemifrån sken solen, på vägen mot landet regnade det, men när vi kom fram sken solen igen och det blev en jättehärlig eftermiddag. Efter vi packat ut allt från släpkärran, satt vi ute och åt god middag, Och sedan flyttade vi oss till Loungegruppen och mumsade vi på mammas goda aprikosspaj. Var ju tvungna att provsitta:) :) 
Kameran kom inte med denna gången, så det är iPhonebilder. Mycket sämre kvalitet, men det får gå ändå. 


  

Ni som hängt här inne ett tag, vet ju att Sabelhagen är trädgården på landet, och jag har väl egentligen inte visat så mycket från den förut. Men nu när jag tagit med mig en del växter hit så känns det även som "min trädgård:)". Så det kommer nog bli lite fler uppdateringar därifrån. Jag hoppas ju att ni som kikar in här för trädgårdsinspiration, kommer stanna kvar här även om det inte kommer vara lika mycket av det som innan, av naturliga skäl. Men jag ska göra mitt bästa för att även i fortsättningen skriva och fota trädgård :). 

Ha det gott 


Kram Maria 


9 kommentarer:

 1. Hei!
  Nå er Sabelhagen i Sabelhagen. Spennende.
  Ha det godt! Klem Anne

  SvaraRadera
 2. Med nöje kommer jag att fortsätta följa din blogg.
  Kram

  SvaraRadera
 3. En underbar plats på jorden däruppe på kusten. Och blommande syrener hör den här tiden till. Kul med fortsatta rapporter från Sabelhagen :)

  Kram, Carina

  SvaraRadera
 4. Så herligt på landet!
  Og det blir et fint sted å reise til med hage, n som det blir terasse.
  Ha en fin kveld:)

  SvaraRadera
 5. Älskar klippor och hur duktiga ni på västkusten är att använda klipporna i trädgården, men jag har fortfarande inte fått kläm på varför ni lämnar huset.
  Allt gott
  /Anette

  SvaraRadera
 6. Det skal bli spennende å følge Sabelhagen!

  Klem, Marit

  SvaraRadera
 7. Wooo så fantastiskt vackert & vilken fin "voffs" ❤️ ...
  /Kram

  SvaraRadera
 8. Du bor i ett paradis verkligen! Alltid lika kul att kika in till dig :)
  Långhelg och nu hoppas vi på lite sol också, idag har jag fått elda, burr!!
  Sommarkram från Titti

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.