Sabelhagens olivlund

söndag 14 maj 2017

Snyggt skåp på önskelistan

Vi har bestämt oss för att vårt gamla svarta vitrinskåp inte ska följa med till lägenheten. Vi vill ha ett nytt i en annan stil och form. Jag har varit inne på det rätt länge, men så målade jag om det gamla i svart med vit insida, och då kändes det liksom nytt igen och fick hänga med ett par år till. Men nu är det dags för ett nytt. 
Här  kan ni se hur vårt gamla vitrinskåp ser ut. 

I lördags hittade vi vitrinskåpet med stort V på A&Co. Ett i brunt trä med glasdörrar som man skjuter och en täckt nederdel.  
Det hade passat in så himla bra med våra andra möbler och vår nya stil som vi känner oss hemma i, mer klassiskt och tidlöst. Vitrinskåpet görs utav deras egen möbeltillverkare, så man kan få det skräddarsytt för egna mått. Det har hamnat helt klart överst på min önskelista inför framtida inköp. 
Kanske kan det bli vår inflyttningspresent till oss själva:) 




I fredags fick vi ju nycklarna till vårt nya boende, vi åkte så klart dit för att kika. Det är en helt nyrenoverad etagelägenhet på 118m2 högst upp i huset. Vi har fått vara med och bestämma kakel i badrummen och färg på väggarna. I sovrummet har vi valt en mörkare färg som stämmer helt överens med möblerna. Tror det kommer bli så himla bra. Vi har bara flyttat dit småsaker än så länge, själva flytten blir på fredag. 


Ha en fin söndagskväll


Kram Maria 









6 kommentarer:

  1. Nytt och fräscht - härligt! Ja nog kan man känna att man bor i ett hus från 1800-talet ibland...men det är bara att gilla läget :)
    Kram till dig från Titti

    SvaraRadera
  2. Det låter härligt med etagelägenhet! Vad spännande med flytt! Lycka till med allt!
    Kram Gunilla

    SvaraRadera
  3. Så flott vitrineskap! Det var veldig fint, og det likte jeg veldig godt :)

    Ha det godt!

    Klem, Marit

    SvaraRadera
  4. Heeeej min fina vän!
    Nu har jag läst ikapp här hos dig!!!! SÅ snyggt svart skåp! Köp! ;) =) Kommer säkert bli just perfect i ert nya hem! Så spännande och kul med nytt boende! Nyfiken!
    Så härligt det blommar hos er! Jag blev av med precis varenda tulpan i år! Satans rådjur! Tur de är söta ;) De har aldrig rört min tulpaner de tidigare åren...???? Så snygg klänning, den svarta! Och så otroligt smal du blivit! Nej, det där med att posera kommer nog jag heller aldrig att vänja mig vid. Kycklinglasagnen, den måste jag ju testa! Hur gott såg inte det ut!
    Nu har jag semester, vi reser på fredag så imorgon har jag en "extradag" att bli klar på ;) Ska klippa mig bland annat. Nu bär det strax av till Quality Outlet i Sthlm, Barkarby för att byta ett par shorts åt P ;)
    Kram på dig och hälsa D också!
    /Maria

    SvaraRadera
  5. Men oj vad spännande nu blir jag bara såååå nyfiken. Hoppas på bilder snart så jag får se ert nya boende. Lycka till med flytten fina du. Kramisar Tina

    SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.