Sabelhagens olivlund

måndag 8 maj 2017

Tulpancollage

Det blommar på rätt bra där ute i rabatterna, vi hade ju en fin och varm vecka. Tillskillnad från idag, då det i och för sig är soligt men himmel så kallt det blåser, det känns som isvindar. Det var nästan så jag tog på mig dunjackan när jag susade iväg på vespan i morse, men nej nu är det vår:), så den fick hänga kvar i garderoben. Det ser så varmt och gott ut när man är inne och tittar ut, men temperaturen visar ynka 8-9°. Så jag fortsätter hoppas att värmen kommer åter, i alla fall runt 15° vore härligt. 
Men nu är det bara att gilla läget.  




De flesta av mina tulpaner går i ljusrosa-mörkrosa-vitt. 
När jag nu kommer odla tulpaner i kruka framöver kommer jag gå loss på lila. Det är toksnyggt med olika lila nyanser på tulpaner tycker jag. Och det får även gärna vara inslag av vitt. Eller så kan man ju blanda in helt vita. Något att planera in för nästa vår:) 







Daniel blir sen från jobbet idag, så kanske jag får med mig sonen på Lykkeprommis,  senare soffmys med 'Vem bor här' på tv'n. Gillar det programmet, men himmel så svårt det är att gissa vilken person som bor vart:)


Ha det gott 


Kram Maria 









6 kommentarer:

  1. Åh vad snyggt med bara massa rosa tulpaner! Min trädgård är bedrövlig långt ner på priolistan, så kul med lite inspo! I helgen bär det av till Zetas!

    Kram Jenny

    SvaraRadera
  2. Hvor er de flotte :) Tulipaner er et MUST i haven og man glæder sig allerede til at planlægge hvilke tulipanløg, der skal købes til høsten.

    SvaraRadera
  3. Så mange flotte tulipaner du har! Vakre farger på de. Det var den samme isvinden her i går. Skal si at været skifter mye for tiden.

    Klem, Marit

    SvaraRadera
  4. Såå snyggt! Rådjuren smaskade i sig mina tulpaner en skön vårmorgon :(
    Nåja, det kommer fler vårar. Missade det programmet igår, men visst är det kul att se hur folk bor och VEM som bor var. Alltid svårt att gissa...
    Ha en skön tisdag!
    Kram Titti

    SvaraRadera
  5. Lekker fargeskala du har!
    Lilla og hvitt i krukker..til neste år blir også flott:)
    Ha en fin kveld:)

    SvaraRadera
  6. Fina färger på tulpanerna. De lila är också väldigt snygga - tänker det blir svårt att välja men du kan ju byta tema år från år på balkongen.

    Kram, Carina

    SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.