Sabelhagens olivlund

söndag 22 april 2018

Ny lampa i vardagsrummet och kanske är nejlikor något för mig






Hoppas ni har en skön helg och kanske fått lite sol på näsan. 
I går var det strålande sol men rätt blåsigt. Vi var ute och och kikade runt i inredningsbutiker och vi köpte med oss entrecote hem som Daniel grillade senare på kvällen. Så himla gott! Tror vi har fått en ny grillfavorit:). 

I dag  lite kyligare men mera stilla, vi har varit vid havet och promenerat och det var rätt kallt faktiskt...ångrar valet av jacka just då:), på vägen hem hade vi tid för kloklipp och nu sitter vi ute på balkongen med var sin kopp te och njuter av de sista solstrålarna. Riktigt varmt och gott och jag känner att jag börjar tina upp så smått;). 





  En bukett med rosor och nejlikor har fått flytta in på skänken i vardagsrummet. Jag måste säga att jag egentligen inte är ett fan av nejlikor, men när jag stod där i mataffären tänkte jag, äh vad sjutton man kan väl ändra sig:). Så vi får se om det blir en hit:). Jag skulle dock gärna haft en mera aprikos färg, men det fanns tyvärr inte. 
Klippte även några riktigt korta och satte i en lykta på bordet. 







  Den uppmärksamme ser kanske att det här är vår ena lampa som står på sängborden i sovrummet i vanliga fall. Men jag saknar en lampa där i hörnet mellan soffa och fåtöljerna. Och jag var liksom tvungen att prova hur det skulle bli. 
Nu kommer jag inte flytta lampan hit permanent, nej den hör till sovrummet. Då vi har två likadana. I så fall köper jag en annan hit. 
Visst hade det varit snyggt med en lampa där, en lite större som den här. 














  Vi sitter här ute och myser en stund till innan solen försvinner helt. 
Sedan blir det slappa i soffan framför Robinson. Ett skönt avslut på helgen som har känts lite kortare i och med att Daniel kom hem vid midnatt i fredags, tåget var försenat från Stockholm. 
En hel arbetsvecka väntar, följt av långhelg. Längtar redan :). 



  Ha en fin söndagskväll 




Kram M 






3 kommentarer:

  1. Har varit en härlig helg även fast det var lite väl kyligt igår, blev att vi fixa lite hemma då. Idag har vi suttit på altanen på eftermiddagen och det var så skönt i solen, tror till och med att man lyckats få lite färg i ansiktet. Så välbehövligt! :)
    Tycker det blev jättefint med lampan du ställde vid soffan. Trevligt att prova sig fram med belysning, det kan förändra så mycket.
    Skönt med långhelgerna nu på våren, man behöver verkligen det nu när ljuset och värmen kommit! :)
    Ha det så gott!
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  2. Så fine lamper du har! Din runde vase er også veldig flott med en herlig bukett i. Nelliker er veldig søte. De ble mye ner brukt før, men de fortjener å komme frem fra glemselen igjen. De varer veldig lenge.
    Ha det godt!
    Klem, Marit

    SvaraRadera
  3. Nejlikor är favorit här gärna en mix av många färger... De kan hålla sig fina i två veckor om jag sköter dem.

    Kram, Carina

    SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.