Sabelhagens olivlund

söndag 24 november 2019

Smygstartat
Jag kunde inte hålla mig utan plockade fram min Season ljusstake från Georg Jensen igår. Man kan ju ha denna ljusstake året om, om man tar bort ställningen, och den är snygg att dekorera med tex murgröna eller blommor efter säsong. Men jag har min framme bara till advent och jul. Jag tycker den känns lite "julig", men det är bara som jag känner. Jag köpte några julkulor på Slettvolls julmingel förra helgen, det blev två i grönt med glitter på en en kotte som drar svagt åt rosa. Tänk när jag får hänga upp dom i granen. Längtar efter att få köpa gran så himla mycket:)   Jag knäppte några bilder i går kväll. Jag tror inte det kommer bli några bilder i dagsljus här på bloggen förrän efter nyår;). Det är mest grått och mörkt hela tiden. Läste någonstans att vi haft 
f j o r t o n timmar sol i november, en väldans upplyftande siffra... Gah så trist. Längtar helt galet mycket efter sol. 
Det är en knapp månad kvar tills det vänder och går mot ljusare tider igen. Lovely <3. 
Morgonrunda vid havet med Lykke och gofrukost, sedan får vi se vad vi hittar på. 
Jag skulle behöva nya chelsea boots, mina är nästan helt utslitna. Jag använder dom heeela tiden, så sköna. 
Och en ny mössa vill jag gärna ha, med fluffig tofs:). 
Har även spanat in julmingel i en butik i vår närhet som jag aldrig besökt, så kanske blir det en sväng dit. 
Helst av allt skulle jag vilja köpa gran, men det kommer Daniel tycka är fööör tidigt :). Och kanske har inte ens försäljningen kommit igång ännu... får väl hålla mig en vecka till:) 


En månad kvar till julafton idag Ha en fin söndag Kram M 5 kommentarer:

 1. Der ser så hyggeligt ud hos jer, Maria! Men jeg kunne nu i den grad også godt bruge mere dagslys og mere sol! Jeg bruger min Georg Jensen stage som adventskrans, så for mig hænger den også sammen med julen. Det er ret hyggeligt at have en ting, man kun har fremme engang imellem. Så ser man den ligesom på en anden måde :-)
  Dejlig søndag til jer!
  Knus fra Nana

  SvaraRadera
 2. Tack Nana! Ja så känner jag med, trevligt att plocka fram sådant man inte har framme hela tiden. Då tröttnar man inte på det;).
  Ha en mysig söndag
  Kram

  SvaraRadera
 3. Visst är det sååå mörkt nu. De enda gångerna jag har fått se solen är när jag har flugit och varit ovanför molnen. Det känns som att det är något slags rekord i grått i år. Jättefin ljusstake! Jag ska börja fixa lite nu i veckan tänkte jag. Jag har lite dålig koll på vart jag har alla grejer bara. Så typiskt mig att lägga saker på bra ställen som jag sen inte kommer ihåg. Ha en fin avslutning på helgen! Kram //Tina

  SvaraRadera
 4. Are you willing to know more about marijuana? If yes then click to read the full info here.

  SvaraRadera
 5. If you are going to buy full massage chair then know more here

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.