Sabelhagens olivlund

onsdag 10 augusti 2011

Fåtöljmys

I dag har det inte blivit något gjort i trädgården, jag har inte ens varit där och dragit upp ett endaste ogräs. Det har varit 15 min ösregn, 15 min sol, 15 min ösregn hela dagen. Helt otroligt omväxlande väder! Och faktiskt lite höst i luften, temperaturen var nere på 12 grader. Så när jag kom hem från jobbet passade vi på att ändra om lite i vardagsrummet. Flyttade på fåtöljen och bar upp brickbordet från källaren flyttade på tidningskorgen och så lite piff med kuddar. Och vips fick vi en mysig läshörna. 

Jag har suttit och läst många trevliga bloggar där nu. 

 Vill säga varmt välkomna hit till mina nya följare! Jag blir så glad att ni vill kika in här. 
Tack också för alla glada tillrop jag fick för mitt inlägg om 'nytt på trappan', verkligen jättekul! 

Maria 

5 kommentarer:

 1. Hej och tack för din härliga kommentar! Vilken härlig blogg du har och vad läckert att bygga hus i Kroatien, snacka om kontraster. Bloggen åker bums in på min blogglista, den här resan måste jag följa :-)
  Ha det bäst!
  Hélena

  SvaraRadera
 2. Tack från mig också för kommentarer hos mig, det värmer må du tro! Vilken fin blogg, och ett hus i Kroatien... WOW! Har varit där tre gånger, är helt förälskad i det landet. Ska bli spännande att följa dig!

  Underbar läshörna, gillar fåtöljen skarpt! Och vad är det för en fin blommig tapet? Vi ska ju bygga till huset och snart har jag flera nya rum som jag som bäst samlar inspiration till.

  Ha en fortsatt fin kväll! Kram Hanna

  SvaraRadera
 3. Vilken mysig läshörna det blev, passar bra med sådan idag när det varit sådant busigt höstväder, vi får hoppas det kommer lite sol igen snart.
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 4. Vilken fin blogg du har fått till på så kort tid, jag är imponerad!
  Ska bli spännande att få följa din nya trädgård från början. Vilken resa!

  SvaraRadera
 5. Tack! Tapeten kommer från Sanderson.
  Maria

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.