Sabelhagens olivlund

lördag 11 juli 2015

Strandhäng i Marina


Vi är på stranden och har det gott:) 

Livet på en pinne. Det är såå himla skönt att vara här nere och inte tänka på något alls, inget direkt planerat utan bara ta dagen som den kommer. Love it! 


 Vi promenerar fram och tillbaka till stranden och det är en lagom bit att gå. Men det är ju rätt varmt så det är skönt att duscha när man kommer hem till lägenheten. 
Vi går och badar med Lykke också, hon får ju inte vara med på stranden. Hon tycker det är perfekt och bada och hoppa efter bollen, och sedan torka sig och gå hem och lägga sig och sova skönhetssömn medan vi går till stranden några timmar. 
Vi är inte borta så länge, det räcker med en stund. I går köpte vi med lunch hem. Supergoda hamburgare från "Loka & Lora". Jag tror vi betalade 54 kuna, ungefär 65kr för tre stora goda hamburgare. 


I kväll är vi bortbjudna till Daniels moster och hennes familj. De bor i nästa vik som heter Poljica. Då ska vi köpa med oss lite vin hem från dem också, hennes svärfar gör gott vin:) 

Ha en fin helg


Kram Maria 




8 kommentarer:

  1. Nu har jag läst alla inläggen från Marina och så härligt ni har det och kul att din sambos familj kommer därifrån, då blir det sociala livet fulländat! Det ser verkligen jättevackert ut och härligt med stranden. Kul att se er tomt också, nu hoppas vi bara att dom ser till att det händer nåt så ni snart får ert hus! Spännande!
    Agneta kram

    SvaraRadera
  2. Det ser härligt ut, jag skulle gärna se mer av Kroatien, vi var ju i Dubrovnik förra året. I år har vi bokat en resa till Sardinien, det ska bli väldigt spännande. Älskar Italien!

    SvaraRadera
  3. Hoppas ni får det lika skönt under hela vistelsen.
    Birgitta

    SvaraRadera
  4. Åh så härligt ni har det! Tyvärr får jag inte upp alla dina bilder, bara några p g à taskigt internet här på sommarstället... Får kolla igen, när vi är hemma.
    Frukost på balkong låter ju hur ljuvligt som helst! Å köpa lokalt producerat vin, m.m... Vilken härlig lyx! Tur att det inte var någon fara med branden! P brukar brandflyga ett eller ett par tillfällen varje sommar hemma hos oss 😉
    Ha en fortsatt underbar semester vännen!
    Kram/ Maria

    SvaraRadera
  5. Vad härligt ni verkar ha det där! Kram Pernilla

    SvaraRadera
  6. Så heldige dere er som kan være der! Det ser jo så deilig ut å være på stranden der.

    Nyt dagene!

    Klem, Marit

    SvaraRadera
  7. MMMM vad härligt de ser ut med det vackra vattnet att bada i, Här badar vi inte gärna bara 13 grader i luften idag
    Regn imorgon igen nu får det räcka tycke jag.
    Önskar er allt gott i solen
    Kram Meta

    SvaraRadera
  8. Precis som en semester ska vara. Låter underbart skönt.

    Kram, Carina

    SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.