Sabelhagens olivlund

lördag 27 februari 2016

Bästa Lykke


Vilket väder vi har, så underbart. Jag slutar tidigt på torsdagar och fredagar så då har vi ingen hundvakt. Vi har gått härliga promenader och Lykke är så glad och älskar att gå i skogen. Speciellt om man har lite godissök och annat kul på vägen:) 
Hon går lös hela vägen och är så duktig på att stanna om jag säger till henne. Hon bryr sig inte om joggare eller folk som promenerar, men jag vill ändå att hon håller sig intill mig om vi möter någon. 
Bästa sällskapet:) 
Ängen där hon leker med sina kompisar varje morgon. 
En dag i veckan nu så var det 11 hundar där. Så kul att se dem komma så bra överens. 

I tre år har vi haft denna prinsessa hos oss nu, helt galet så fort det gått. Tankar på en hund till finns, men det måste ligga rätt i tiden att köpa en valp, och jag tror inte det gör det just nu. Men det vore så himla roligt med en till:) Samma ras då förstås, vi kan nog inte tänka oss någon annan än Field Spaniel. 


Spännande att gå på stockar:) 


Morgonens promenad är avklarad, och frukosten likaså. 
William har match, och vi andra tar en sväng på stan. Det var ett tag sedan sist. Det är ju lönehelg och fint väder så vi lär ju inte vara ensamma där:) 
Underbara lördag. 


Kram Maria 


4 kommentarer:

 1. Fine Lykke! Forstår godt at du kan tenke deg en til, for de er så vakre. Jeg har to katter, og de har veldig mye glede av hverandre. Men det er jo mer jobb å ha to hunder enn to katter :)

  Klem, Marit

  SvaraRadera
 2. Härliga snöfria omgivningar. Lycka att ha en hund som Lykke.
  Ha en fortsatt skön helg.
  /Anette

  SvaraRadera
 3. I love your dog,have a nice weekende,Patricia

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.