Sabelhagens olivlund

torsdag 24 mars 2016

Påskmysigt

Det har kommit fram lite påskpynt här hemma, i all enkelhet med några påskliljor och vaktelägg. Det gula gör att det med en gång känns vårligt. Påsken går i gult och rosa i år. Det är en härlig tid som ligger framför oss, och det känns så skönt att det här är bara början. Början på trädgårdssäsongen som jag ser så otroligt mycket fram emot. Sedan är det inte alls säkert att det blir så mycket gjort, men känslan av att gå varv efter varv och räkna knoppar som är på väg att slå ut, det räcker långt för mig:). Pelargoner har flyttat in i köksfönstret. Söta rosa Mårbacka, kan det bli mer vårkänsla:) Fick rotat fram några gamla krukor som också går i rosa. 

I början av veckan undrade jag om det skulle bli någon påsk överhuvudtaget, jag kände mig helt slut. Men allteftersom dagarna går känner jag livsandarna komma tillbaka, det är drygt två veckor nu. Min sjuka har satt sig på smaklökarna så det mesta smakar väldigt konstigt och inte alls gott. Te kan jag överhuvudtaget inte dricka just nu. Jag hoppas att det vänder snart. 


Ha det gott


Kram Maria 7 kommentarer:

 1. Så vårligt och mysigt hos dig! Jag har nog mest pyntat utomhus när jag tänker efter.
  Ha det så gott och Glad Påsk!
  /Anette

  SvaraRadera
 2. Det ser verkligen vår fräscht ut hos dig Och visst hör den gula påskliljan till. Även om man inte gillar gult. Tror nog att det är den mest sålda blomman till Påsk
  Ha det gott och Glad Påsk på dig
  Kram Meta

  SvaraRadera
 3. Ser mysigt ut! Tänk - jag har inte gjort ett dugg, nada... Men det känns bra. Jag ska försöka få gjort så mycket som möjligt ute i helgen.

  Kram, Carina

  SvaraRadera
 4. Smukke Påskeliljer - jeg må også få sat nogle på bordet. Her hærger forkølelse også og smagsløgene er ikke som de plejer. Haven din er meget fin og se billederne fra dine tidligere indlæg.Jeg elsker selv roser men har ikke så mange som dig. Jeg vil gerne følge din blog og se dine flotte roser i løbet af året. God bedring. Plus God Påske herfra.

  SvaraRadera
 5. Så fint med rosa och gult, det gillade jag! Nu får du krya på dig över påsken, vila och hoppas du får lite sol också...
  Önskar dig en SKÖN PÅSK!
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 6. Fint med så mycket gult som piggar upp. Önskar dig Glad Påsk och ett snabbt tillfrisknande! Anna-Karin

  SvaraRadera
 7. Mårbacka er så fine! Jeg har også hatt de før. Flotte påskeblomster :)

  God påske, Maria!

  Klem, Marit

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.