Sabelhagens olivlund

onsdag 1 februari 2017

Att äntligen ha fått upp tavlor

Tavlor har inte varit vår starka sida här hemma, det har ekat lite tomt på väggarna. Men nu har vi börjat ta tag i det, och beställt två till köket och två till Williams rum. 
Och vilken skillnad det blir, så mycket mer ombonat och liksom mysigare, inte så kalt. Fastän det inte var något jag tänkte direkt på innan, så känns det mer hemtrevligt när det kommer upp tavlor på väggarna. Och detta är ju bara början:) 
Nu vill jag hitta några snygga till vardagsrummet och sovrummet också. Jag har sett tavlan med stort T i en inredningsbutik, den hade varit så snygg i vardagsrummet, men priset var inte så plånboksvänligt så jag letar vidare:) 

Tack till den här toppenbloggerskan för inspirationen:) 


Nu ska jag ta tag i lite middagsfix här hemma, och sedan bär det av till gymmet. Har inte varit där på snart två veckor,  känt mig lite förkyld och D har jobbat väldans mycket så vi har inte fått till det. Men nu börjar jag nästan få lite abstinens:) 

Ha det gott


Kram Maria 


3 kommentarer:

 1. Flotte bilder på veggene! Jeg synes det ble veldig fint.

  Ha det godt, Maria!

  Klem, Marit

  SvaraRadera
 2. Nä men tack söta rara du för den där fina länkningen! "Toppenbloggerska"... Jag tackar ödmjukast min toppenvän! ;) =)
  Vad fint det blev med de där tavlorna och de speglar ert intresse så bra! Vi tog ju skaldjur istället, vi fniss... ;)
  Abstinens för träning... hjälp mig, hur får man det!? ;) Skämt åsido, vad kul att ni hänger på gymmet tillsammans! =)
  Kram och ah en fin lill-lördag!
  /Maria

  SvaraRadera
 3. Ja men du visst är det svårt med tavlor. Ibland får det ta tid för att sen bara bli såå bra till slut. Lön för mödan kan man säga kanske.Heee här är så fullt på väggarna( lite svårt att göra sig av med mosters fina målningar liksom)Men de flyttar på sig nu några till stugan och några till barnen så snart kan jag köpa annat.
  Ha nu en fin och bra resterande vecka och njut de fina tavlorna du satt upp
  Kram Meta

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.