Sabelhagens olivlund

söndag 30 april 2017

Helg på landet

Sitter ute i solen med en kopp the och fåglarna kvittrar och det brusar svagt från en motorbåt som går förbi nere på "sjön". Vi kallar havet för "sjön" här på landet. Härliga sköna dagar har vi här, men vi ska snart packa in oss i bilen och åka hem. I går åkte vi till Kustcharken och laddade upp med gott närproducerat kött, det blev högrevsfärs och fläskfilé, så nu ska vi nog klara oss tills nästa gång vi kommer upp. En fika på bästa Hamnbageriet i Kungshamn blev det i vanlig ordning:). Sedan tog vi vägen om Hunnebo till en riktigt bra klädbutik, det blev en del shoppat. Visar en annan dag, kan dock säga att jag är mycket nöjd. Börjar känna mig "hemma" med sommargarderoben, även om shorts fortfarande står på "att köpa" listan. 

I morse slapp vi både mössor och vantar och tjock jacka på promenaden. Daniel gick i bara en tröja, äntligen börjar det kännas att vi är på väg mot försommar. 

Gårdagens bilder kommer här 

En sneak peek på nya skorna:) 

Mysig kväll med ett glas vin i vårt annex Ha en fortsatt fin Valborgshelg Kram Maria 

3 kommentarer:

 1. Fantastiske bilder med sol og blått hav!
  Et nydelig sted dere har :)
  Ønsker deg en fin helg videre:)

  SvaraRadera
 2. Ja, det er et flott sted dere har der. Vakkert å se utover sjøen :)

  Ha en fortsatt fin helg!

  Klem, Marit

  SvaraRadera
 3. Har en period i livet med mycket segling och jag älskade den här perioden före sommarsemestern och sen eftersäsongen allra mest. När sjön är nästan öde, stillheten och tystnaden allt är helt ljuvligt :)

  Kram, Carina

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.