Sabelhagens olivlund

torsdag 27 april 2017

Sötaste tulpanblomningen

Nu har vi äntligen fått bättre väder, efter att i början av veckan undrat vad som höll på att hända, om vädergudarna helt missuppfattat vart vi är i almanackan. Jag kör fortfarande Vespan till jobbet med tjocka vintervantar och dunjacka på mig. Men nu har vi haft två dagar med sol, och tänk att då glömmer man lätt kylan och isregnet vi nyss hade. Vågade till och med ta vårjackan med tjockare tröja under i morse. Lite kallt var det, men på  hemvägen var det skönt. 

Det är lite tulpanlycka i min trädgård, de slår ut en efter en nu. 
Tog en sväng med kameran innan det är dags att börja med maten här hemma. I dag ska vi hyra en släpkärra och i morgon ska vi köra ett lass med "grejer" till landet. Utemöbler, min gamla moped, verktyg och en hel del annat. Loungegruppen väntar vi med, vill ju kunna sitta ute:). 


Ha det gott 


Kram Maria 
4 kommentarer:

 1. Vakre tulipaner du har, og den mørke primula du viser er så fin! Her er det stadig like kaldt, en til uken er det meldt om bedre vær.

  Ha det godt, Maria!

  Klem, Marit

  SvaraRadera
 2. Så herlig det spirer i bedene dine:)
  Nå er varmen på vei...gleder meg til fri dager neste uke,da blir det hage jobb:)
  God helg og lykke til med flyttingen:)

  SvaraRadera
 3. Herlighet så grønt og skjønt det er i din hage. Vakre tulipaner og den primulaen er aldeles nydelig. I min er det forsatt ganske mye snø, bare krokus, scilla og noen få iris reticulata i blomst enda. Ha ei strålende hagehelg.

  SvaraRadera
 4. Åh, vilken härlig tid det är! Jag håller med dig om att det är aningens kallt ändå men växterna verkar inte låta sig hejdas tack och lov.
  Ha en fin valborg /Lotta

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.