Sabelhagens olivlund

fredag 5 april 2019

Fredagshälsning

Vilket underbart väder vi haft i går och idag, morgonen var kylig och blåsig men under dagen blev det bättre. Temperaturen visade på 18°! Helt galet, det är ju bara 5 april. Men jag tackar och tar emot. Det exploderar i rabatter och man ser små ljusgröna skott i träd och buskar. Vitsippor och vårlök har slagit ut. Har ett vackert rosablommande träd utanför vår tomt, ser det från vardagsrummet, kan man mer än bli helt varm av rosablommande fluff. Äntligen är våren här på riktigt. 


Vilken vecka, jag har varit helt slut, inte känt mig alls i form. Ett illamående och yrsel som inte velat släppa. Har jobbat som vanligt men det har varit stundtals rätt kämpigt. Kanske är det klimakteriet som är på ingång... 


Vi sitter i soffan och njuter fredagskväll med tända ljus och varsitt glas vin. Helgen är på ingång och den är mer än efterlängtad. Helt utan planer och det känns så skönt. 


Nu Let's Dance Kram och ha en fin helg 
6 kommentarer:

 1. Innom for å ønske deg en fin helg. Håper lørdagen viser seg fra en fin side.
  Klem Christina

  SvaraRadera
 2. Inte kul att känna sig så, hoppas att du känner dig bättre snart!
  De senaste två veckorna har varit fruktansvärt jobbiga med mycket tråkigt som hänt, känns som jag skulle kunna sova en vecka i sträck!
  Önskar er en fin lördagskväll.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lotta. Tack, lite bättre idag.
   Men så tråkigt att höra att det hänt jobbiga saker, hoppas allt löser sig till det bästa. Det är otroligt tröttande att gå igenom tråkigheter.
   Fin kväll till er
   Stor kram till dig

   Radera
 3. Ja vilket fantastiskt väder vi har! Hoppas att du kryar på dig. Nu är det snart påsklov så du får tid att vila upp dig. Ha det bra!

  SvaraRadera
 4. Vilken lyxkänsla i den bilden! Som en reklam för ett flådigt hotell eller nåt. Man bara väntar att du ska sväva förbi med ett glas rött i välmanikyrad hand insvept i en lång fladdrande kimono utan den minsta yrsel eller illamående.
  Krya på dig!
  /Anette

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.