Sabelhagens olivlund

onsdag 30 oktober 2019

Myskväll


En hektisk vecka, jag jobbar lite längre dagar denna vecka för att få schemat att gå ihop, och i och med pendlingsavståndet är jag hemma när mörkret fallit. Och det är så himla skönt att komma hem, fixa och greja lite med tvätt och disk, och sedan sjunka ner i soffan och bara vara:). Älskart.  
William har ju lov denna veckan, så han tar hand om Lykke och det är skönt att inte behöva tänka på hundvakt varje dag, och trixa med det. 
William som fyller 18år om mindre än tio dagar, helt galet. Vår lillkille har blivit stor <3. 


Vintertiden är här och vi har haft någon enstaka minusgrad på morgonen de senaste dagarna. Och lite s o l, äntligen säger jag. Så efterlängtat. I morse hade vi två rådjur som gick i sakta mak genom vår trägård. Jag visade Lykke dom genom fönstret, och hon tittade nyfiket först, men sedan gick hon och la sig i sin bädd igen. Inte mer intressant än så;). 

I morgon kommer våra härliga grannar hit på lite kvällsgott. Ska bli så trevligt. Vi trivs så otroligt bra här, och har dom bästa av grannar. Kul att umgås med dom i vårt lilla område tycker jag, så var det inte där vi bodde förut. Då kunde vi prata över häcken men inget mer. 
Skulle ha velat bjuda hem fler vänner denna höst, men vi har inte riktigt hunnit med. Men det kommer ju fler tillfällen och vintern är lång, och då är det extra mysigt att umgås och mysa inne. Laga god mat och öppna en flaska gott. 
Kram M 


2 kommentarer:

 1. Så mysiga bilder, förstår att det känns skönt att komma hem till detta när dagarna varit långa. <3
  Har själv haft några väldigt intensiva veckor på jobbet så att vara ledig ett par dagar nu var väldigt välkommet! :)
  Finaste Lykke tänk att få se så spännande saker hända utanför fönstret, du är en cool tjej som bara nyfiket tittar på detta. <3
  Ha det så gott!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lotta. Tack för dina alltid så fina kommentarer. Det har varit en tuff/intensiv jobbvecka, jag är helt slut:). Men nu är det äntligen helg och det är så skönt. Härligt att du varit ledig några extra dagar, det är så välbehövligt.
   Kram och fin lördag till dig

   Radera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.