Sabelhagens olivlund

lördag 19 oktober 2019

En helg på landet
En helg på landet har vi, så skönt att komma hit några dagar. 
Ett bra tag sedan vi var här nu, men det är liksom så det blir ibland. Vi känner oss forfarande 'nyinflyttade' i vårt hus och det är mycket vi vill fixa och greja med där hemma. 
Men nu är vi här och det är så mysigt. 
I går eftermiddag när vi kom fram, tog vi en promenad med Lykke vid havet och hon var så nyfiken på alla nya dofter:). Sprang hit och dit som typ en valp;) I dag har vi varit och fikat i Grebbestad, provade ett för oss nytt café med otroligt mycket gott att välja bland. Och så mycket folk det var där, helt galet mycket för att vara lågsäsong. Men ändå roligt att se så mycket folk i rörelse i dessa små kustbyar. 

Nu dags att gå kvällsrundan med Lykke. Det är kolmörkt ute, finns inte så mycket gatubelysning här, så det blir både reflexväst på Lykke och pannlampa för oss:) Ha en fortsatt fin helg 
Kram M 5 kommentarer:

 1. Fina foton som vanligt Maria! Och visst är det skönt med litet 'luftombyte' ibland. Ha en fortsatt bra helg.

  SvaraRadera
 2. Hej Maria!
  Jag älskar din översta bild med de röda stugorna och där havet och himlen har samma blå nyans!
  Men egentligen tänkte jag skriva och tala om att jag varit en vecka i Kroatien. Såg ditt förra inlägg och jag undrar om vi inte var där ungefär samtidigt (jag var där 2 -9 oktober). Det var första gången jag besökte Kroatien och jag blev väldigt förtjust. Jag förstår er fascination och att ni bygger ett hus där. Vilken utsikt ni har förresten! Jag tittade efter skyltar till Marina men såg inga så jag är lite osäker på var det ligger. Vi bodde några dagar i Mlini (där vi fick uppleva ett rejält nattligt åskväder) och resten nära Sibenik. En dag besökte vi nationalparken Krka. Vilken upplevelse med vattenfallen och mattor av rosa cyklamen! Och vilket härligt klimat det var så här i början av oktober.

  Ha en fortsatt skön helg!
  Anita

  SvaraRadera
 3. Hei!
  Vakre og stemningsfulle bilder. Man glemmer hvor mørkt det blir om kvelden.
  Ha det godt! Klem Anne

  SvaraRadera
 4. Mysig söndag önskar jag dig!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 5. Så vackra bilder, låter som en riktigt skön och avkopplande helg.
  Ha en härlig söndagskväll!
  Kram Lotta

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.