Sabelhagens olivlund

söndag 24 oktober 2021

GODASTE LÖJROMSPIZZAN

 


Vilken fin dag det var igår, vi tog oss en skön morgonpromenad med Lykke. Det gör vi ju oavsett väder, men en fin morgon är extra underbart. havet låg så stilla. Det märktes att det var soligt och fint, mötte mycket folk på promenad både med och utan hund. 

Vi hade inga direkta planer för denna lördag, utan bara mysa. Daniel har varit bortrest utomlands i veckan (och jag "tycker ju inte så mycket om" när han inte är hemma...Känner mig halv och får inte ordning på något alls...)  Jag, William och Lykke har varit tillsammans med mina föräldrar några dagar på landet. Härligt med lite miljöombyte. 

Åter till igår:) 

Att äta gott är alltid trevligt, så vi bestämde oss för att ta en sen lunch på restaurang Blomstermåla. Så vi tog med Lykke och promenerade dit, som tur var hade vi bokat ett bord för det var helt fullt. 

Vi beställde in varsin pizza, och jag provade löjromspizza och Daniel tog en med chevrè. Det var bland den godaste pizzan jag ätit. 

Undrar ju lite varför jag varit så sen på bollen med att prova löjrom... Hur gott som helst. 


Vi satt där rätt länge, men tillslut var det dags att gå hemåt igen. 

Nästan hemma var jag bara tvungen att fota den fina solnedgången En så jätteskön och mysig lördag <3 


I morse var vi på Spanielträff här i området. Så roligt. Lykke är äldst och dom andra är  Cockerspaniel mellan ca 11 månader till 4,5 år. Så roligt att se dom springa runt tillsammans. Nu kanske inte Lykke springer och leker så mycket, men hon tycker ändå att det är kul att träffas. 


Nu håller Daniel på att göra kalvfärsbiffar och jag har fixat med att byta led-lampor i taklampan i hallen. Det mörknar ju tidigare och tidigare så det är skönt med bra ljus inne. Kram M 2 kommentarer:

 1. Löjrom på pizza är kanske inte det första jag skulle testa, men säger du att det är smaskens så tror jag dig. Kommer den till Alvesta slår jag till!
  Allt gott
  /Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gör det, det var riktigt gott :)
   Ha det fint

   Radera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.