Sabelhagens olivlund

onsdag 27 oktober 2021

MYSKVÄLL

 

Måndagskväll hemma hos oss. Älskar att mysa med tända ljus och brasa. Vi brukar fixa lite mackor och te eller ibland ett glas rött för den delen, och sätta oss i fåtöljerna och bra slappa och prata om lite allt möjligt. Sedan förflyttar vi oss till soffan och sjunker ner tätt intill, med varsin dator i knät framför tv'n. 

Vi tänder brasan ofta, men här om kvällen hade det varit soligt och skönt på dagen så det blev väl varmt inne på natten, vi fick sova med fönstret på vid gavel :) Liten överdrift, men varmt var det. Och så ett mjukt lurvigt pälsmonster i sängen också:). Hon ligger oftast på Daniels sida av sängen, men ibland så kommer hon till mig. Och jag blir så himla varm:).  Det är väl åldern... 

Onsdag är det idag och det är blyertsgrått väder, vi klarade oss torra på morgonrundan Lykke och jag. Värre var det på eftermiddagsturen, uppehåll till en början men sedan mer och mer regn. 

Idag har mina föräldrar tagit sin tredje spruta, så skönt för dom att ha det gjort. Känns lite "säkrare" för oss också att umgås. 

Och jag har fortsatt att beställa mat från ica på nätet och hämta utanför butiken. Så smidigt. Vi gjorde det under hela ett och ett halvt år, och jag ser ingen anledning att sluta. Visst handlar jag ibland i butik också, speciellt pålägg och chark. 


Daniel är på väg hem från Borås och det ösregnar ute, så han är nog sugen på att tända brasan när han kommer. Jag ska fixa lite med tvätten innan det blir "kvällsfika". 


Kram M 


2 kommentarer:

 1. Låter som ni har mysiga kvällar! ;)
  Kram från en till som är varm… ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det har vi :).
   Klimakteriet är som det är... inte helt lätt...
   Kram

   Radera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.