Sabelhagens olivlund

fredag 5 augusti 2011

för jag har bara regn hos mig...

Väl hemkommen från semestern på Bohuskusten, som har varit fantastisk med sol och värme varje dag hela veckan! Nu hade jag ju sett så väldigt mycket fram emot en hel eftermiddag i trädgården med gräsklippning och ogräsrensning och allmänt trevligt pyssel. Men då börjar det regna på vägen hem! Och det ville inte riktigt sluta och var ganska rikligt mellan varven. Visst kunde regnstället åkt fram, men jag kände inte riktigt för det idag. Kollade regnmätaren och 10 mm har kommit medan vi varit borta. Det känns faktiskt som om allt hänger och ser lite skamfilat ut. Jag behöver mer senblommande perenner helt klart. 

Men jag tog i alla fall kameran och begav mig ut i regnet och tog lite bilder, det höll faktiskt upp några minuter medan jag var ute:)). 

 Sitter på altanen nu och lyssnar till ett stilla smattrande på taket. Det är faktiskt riktigt mysigt! Nu kommer sambon med fika, smaskig kladdkaka som han har gjort. 

Önskar er alla en mysig fredagskväll! 


Maria 
5 kommentarer:

 1. Så mycket fint du har i trädgården...den aprikos/orangefärgade rosen - vad heter den. Sååå fin.
  Regnat har det gjort sedan em här,ganska skönt,har precis avslutat maten ute lyssnandes på smattret av regnet vilket är ganska rogivande.
  Önskar dig en fortsatt fin kväll
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 2. Tack! Det är Austinrosen Crown Princess Margareta.
  Ha en skön kväll!

  SvaraRadera
 3. Men så spännande det låter med planerna i Kroatien!!! Låter som en dröm......

  Tack snälla du för tröstande ord angående buxbomeländet. När jag fått plåtkanterna på plats kommer jag göra ett inlägg och berätta lite mer, så får du svar på dina frågor.

  Ha en fin helg!
  /Charlotte

  SvaraRadera
 4. I natt kom regnet till oss och det var efterlängtat. Visst behövs det alltid mer som blommar på sensommaren/hösten.
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 5. Vad mycket fint du har som blommade när du kom hem. Regnet kom till oss också igår. Ganska mycket så det blev ju bra för alla växterna.

  Ha det bra.

  Kram

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.