Sabelhagens olivlund

lördag 3 september 2011

Smågatsten och rosor

Nu i eftermiddag har vi flyttat smågatsten. Har haft en rejäl hög liggandes utanför vår häck, och har länge tänkt flytta in dem på tomten men det har inte blivit av förrän nu. Att det kunde vara så jobbigt!! Pust och stön jag är helt slut och sambon var rätt svettig han också. Och vi har flyttat på ungefär hälften. Bara att bita ihop och ta nya tag i morgon:)). 


Först fick vi börja med att gräva och rensa


 D gräver bort det sista


Här har jag staplat och pusslat ihop stenen

 Nu får de ligga här tills vi bestämt oss vad vi ska göra med dem. Lite går åt till trappsteg till växthus och förråd. Kanske ska vi använda en del till gångar i trädgården. 


Ritausma i knoppMme Boll
 Åt några plommon under tiden vi höll på

Mary Rose 


Tea Clipper 


 Westerland


Nu har jag sjunkit ner i soffan och det är så skönt! 

Maria 

5 kommentarer:

 1. Ack ja, det är svettigt att flytta gatsten. Bra jobbat! :)

  Blir nyfiken på era planer att lägga trädgårdsgång av dem, och kommer att följa dig flitigt för att se hur svårt det är att få till det.

  Tack för alla fina kommentarer hos mig, det är kul att vi följs åt i våra trädgårdsdrömmar. Önskar dig en skön lugn kväll efter dagens slit! :) KRAM!

  SvaraRadera
 2. Vilket slit och vad bra det blir. Ska bli så kul att se när det blir färdigt. Jättefina bilder, gillade verkligen Teaclipper. Trivs du med rosen? Ha det bäst, kram
  Hélena

  SvaraRadera
 3. Det blir ett roligt jobb, kanske lite tungt men så fint det kommer att bli! Stenarna är fina, jag skulle gärna vilja ha sådana i trädgården.
  Du är verkligen duktig på trädgård!

  kram Tina

  SvaraRadera
 4. Fuskisar som har gammal knott liggandes. Finns inget snyggare på gångar och uteplatser! Kanter, rundlar, ja mycket kan man göra med knott :-)

  SvaraRadera
 5. Men vilken härlig blogg du har, ser så fram emot att kunna följa den. Önskar dig en fin fin dag/Gela

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.