Sabelhagens olivlund

torsdag 15 oktober 2015

Snyggt till mänI helgen var vi på Holmens Herrekipering, de hade fått in så mycket snyggt inför hösten och vintern. Gillar att åka dit, de har så bra personal som jobbar där, som ger bra och proffsig service. Man ska känna sig uppskattad som kund tycker jag, det blir så mycket trevligare att handla då. 

En snygg skjorta fick följa med hem. Gillar mönstret. Den kommer Daniel få mycket användning av, vi har några små "tillställningar" som vi ska på i höst:). Alltid roligt med något nytt att ta på sig. 
Skjorta här 
En snygg svart trenchcoat såg vi också, den var vattenavvisande vilket är perfekt här. Men den får funderas på ett tag. 

Fina svarta jeans 


William gillar också kläder, undra vart han fått det ifrån ;). Mina killar gillar att shoppa, minst lika mycket som mig:) 
Och just nu är det Morris som är 'hett'
Denna tröja stod William länge och höll i. Men jag sa att han får vänta för det är ju snart hans födelsedag.  


Och i samma veva som William fyller år är det ju farsdag:) 
De senaste åren har Daniel fått en nyutkommen kokbok, men i år tänkte vi bryta den trenden och ge något annat. Tittade på de här handskarna, riktigt fina och mjuka. Jag och William brukar ge något ihop, det känns enklast så:) Visst blir man på bra humör när man hittar något snyggt som får följa med hem, det kan pigga upp vilken grå höstdag som helst:) 
Även att det nu inte var något till mig, det spelar liksom mindre roll:) 


Ha det gott 


Kram Maria 2 kommentarer:

 1. Aha, shoppingspree! En gång har vi varit där och då blev min Omgivning alldeles trött......han fick sitta på en stol. Dom är jättevänliga, så upplevde jag det också, men dom öste på Omgivningen kläder och ville dra och slita i allt......där går gränsen för honom. Men en kalasfin affär är det och det var kul att du länkade, jag visste inte att dom har webshop. Bra, för jag vill köpa en svart tröja i ull till mannen min. Sen om han inte vill ha den......det vet man aldrig! Men det är en fantastisk affär!
  Agnetakram

  SvaraRadera
 2. Ha ha. här är det faktiskt mannen som gillar att handla kläder. Visst jag går också och letar men det är så sällan jag hittar nåt så där som jag bara vill ha.Är nog lite kinkig med klädvalen tror jag.Minns att när vi bodde i Göteborg så handlade mannen en hel del då bla.a en kostym som han hade i många år utan att det syntes på den.
  Ha det gott och njut av era fin kläder
  Kram Meta

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.