Sabelhagens olivlund

onsdag 21 oktober 2015

Sneak peak på vardagsrummet

Jag skrev ju för ett tag sedan att vi börjat med ett litet inomhusprojekt 
Litet och litet.., men det är vardagsrummet som ska få sig en makeover. Vi har bara börjat med att måla en vägg, just för att se om färgen är den rätta. Och för att känna in hur det är att ha målade väggar, jag älskar ju tapet så det blir en stor skillnad. 


Det är inte färdigt än på länge, golvet ska bytas så det blir samma  som vi la in i köket. Och taket ska bytas så det blir helt slätt. 
Men först ska de andra väggarna målas:) 

Jag ska fixa mer med tavlor och annat pyssel, så detta är bara ett första utkast:) 

Köpt nya fräscha vita orkidéer


Jag måste säga att jag är toknöjd med färgen. Den känns helt rätt, vet dock inte riktigt hur den ska beskrivas men åt det gråbeige hållet. Greige finns det väl något som heter:) 

Här ser man Marrakechkaklet i köket. Och jag tycker det matchar jättebra med färgen i vardagsrummet. Det ger en mer enhetlig och lugnare känsla. 

FÖRE Nu regnar det ute, Lykke ligger och sover i sin korg. Jag ska tända ljus och sätta mig i soffan med en kopp te och vänta på att mina killar kommer hem, William är på träning och Daniel kör hem från Köpenhamn. 


Kram Maria 

12 kommentarer:

 1. Very nice, the room looks calmer!
  Janneke

  SvaraRadera
 2. Så fin farge! Det virker mye roligere i hele rommet. Nydelig og spesielle orkideer!

  Ha det godt.

  Klem, Marit

  SvaraRadera
 3. Det blir fint det där!

  Kram // AH

  SvaraRadera
 4. Tycker också att det var en jättefin färg!Jag är en sån periodare jag, haft äggskalsvita väggar i nästan hela huset nu i typ 10 år så jag är sugen på mönster och färg men vet att enfärgat är ju hållbart i längden!
  Ha det gott i soffan , intar samma aktivitet som du nu efter promenad med vovven :) Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Vad roligt med ett "litet"projekt! ;) De är alltid kul att göra om lite, och den här färgen tycker jag ser jättefin ut! Och som du säger, det ger ett lugnt intryck. Jag gillar när man kan sitta i ett rum och det harmonierar med de angränsande rummen, det blir lugnare då - mer harmoni! Och så gillar jag enfärgat, tycker allting annat "gör sig" så mycket mer på nåt sätt, även om tapet är läckert också.
  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 6. Wow, så fint det blir. Du har verkligen valt en fin färg som knyter ihop de övriga färgerna på möbler och annan inredning. Snyyyyggt!
  Kram,
  Regina

  SvaraRadera
 7. Det där tyckte jag var absolut vrålsnyggt! Och jag som inte är något för tapeter föll ju som en fura för det hela! Färgen är perfekt! Jätte- jättefint blev det!
  Kramar

  SvaraRadera
 8. Det var fint både før og nå - men nå er det stilrent og luksusfølelsen kom :) Flott farge du har valgt og ja kan tro den heter greige. Prosjektet ditt ble meget vellykket !

  Ha det fint

  Klemmer Monica

  SvaraRadera
 9. Så lekkert det blir! :)
  Ønsker deg en fin kveld. :)

  SvaraRadera
 10. Lyckad början - jättefint!
  Ha det gott
  Birgitta

  SvaraRadera
 11. Kjemepeflott Maria!
  For en skilnad det ble,og jeg som syns det var fint innen du malte...men ennå bedre nå:)
  Etter regn og vind i flere dager har vi hatt en superfin høstdag hos meg...nyter:)

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.