Sabelhagens olivlund

onsdag 5 april 2017

Vårt hus är sålt

Det gick med rasande fart, i söndags var huset sålt. Känns ändå bra att det gick så fort, varför dra ut på det. Två visningar hade vi som det kom mycket folk på, och dagen efter var det sålt. 
Så nu är det inte långt kvar tills vi ska börja packa ihop detta som varit vårt hem i över 15 år. Mitt hem har det varit betydligt längre, då jag flyttade hit när jag var 6år. När jag var 22 år flyttade jag hem till Daniel och vi köpte senare en lägenhet. Trotrivdes i den, men när vi väntade William beslöt vi oss för att flytta till hus. Letade lite här och var, men inget bra dök upp. Så bestämmer sig mina föräldrar att flytta till lägenhet, då de ju hade landet också att ta hand om. Sagt och gjort, vi köpte mitt föräldrahem. 
Vi har i stort sett renoverat hela huset, så det har väl aldrig känts som "mammas och pappas hus". Utan om vårt alldeles eget, med vår prägel på det. 
Men nu beger vi oss mot lägenhetsliv, men jag säger inte att vi inte kommer köpa ett nytt hus någon dag. Vem vet, alla vägar är öppna:) 

Vårt sovrum med nya ljusturkoslakan från Slettvoll. Och så ser ni vilka lampor vi valde. 




På väg ut från Slettvoll med lite nyinköpt:) 


Nu dags för kvällspromenad med Lykke. 


Ha det gott


Kram Maria






9 kommentarer:

  1. Til lykke! Dejligt at det gik så hurtigt! Og held og lykke med lejligheden som jeg glæder mig til at høre mere om :-)

    SvaraRadera
  2. Grattis! Snabba ryck och det kan vara skönt ibland! Vi sålde huset snabbt på Öland också, liiiite jag ångrar då och då...men ni får det fint i lägenhet, promise!
    Ha en skön kväll!
    Kram Titti

    SvaraRadera
  3. Grattis! Det gikk jo veldig hurtig! Så bra for dere, og det blir spennende med ny leilighet.

    Ha det godt!

    Klem, Marit

    SvaraRadera
  4. Gratulerer!
    Og så fort dette gikk...men bra å slippe at det drar ut i lang tid også:)
    Blir så spennende å se hvordan dere skal bo nå,og får du terasse-hage?
    Håper du får med noen av alle dine fine roser:)

    SvaraRadera
  5. Bra att det går fort, känslorna brukar vara blandade vid såna här tillfällen. Sålde mitt föräldrahem förra året, kändes konstigt fastän jag inte bott där på mer än 40 år. Nu blir det nytt och spännande för dig.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Gratulerer så mye og lykke til med kjøp av leilighet.
    Ha det så godt! Klem Anne

    SvaraRadera
  7. Gratulerer med solgt hus. Det gikk fort.
    Og så gøy det er når det går fort.
    Tusen takk for hyggelig kommentar,kjempe koselig at du fant min blogg.
    Ha en fin torsdag.
    Klem Christina

    SvaraRadera
  8. Oj så snabbt - grattis! Men så fint och välskött hus så förstår jag att ni hade många spekulanter!
    Spännande med allt du har framför dig!
    Kram Gunilla

    SvaraRadera
  9. Grattis! Hoppas ni fick riktigt bar betalt! ;) =) Ni har ett så mysigt hus, jag och P kollade in alla bilderna :) Vad fin du är! Jag måste också köpa en kappa till nästa höst/vinter. Som min mellandotter säger, så måste jag ju ha det, jag som använder klänning så ofta... Hon har rätt! Jag skulle ha mejlat dig för hur länge sen som helst.. Men det har farit så mycket här nu ett tag. P har varit riktigt förkyld och dålig, så jag har fått "tagit allt" här hemma i ett par veckor , plus att jag har en del att fundera på. Men du... jag ska banne mig mejla dig i helgen, för vi ska bo på hotell hela helgen, och jag misstänker att P fortfarande inte är frisk/pigg nog att ränna runt ute på stan hela dagarna. Så pigg blir han nog aldrig förresten... Haha... Vi hörs, och då ska du få veta allt vännen!
    Ha en fin fredag!
    Kram/Maria
    Tills

    SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.