Sabelhagens olivlund

måndag 28 augusti 2017

Att visa mer från köket


Liljebuketten står fortfarande lika fin, ett kap för 100kr på ica. 
Det regnar ute när jag fotar, och det i samband med att de renoverar huset mittemot (det ryker och dammar rejält) gör att fönstren ser ut som de är jättesmutsiga. Funderade ett tag på om jag skulle lägga ut bilderna alls, men samtidigt så tänker jag att det är så det ser ut:). Inget redigerat här inte:) 
Tycker det är svårt att fota när det är hus så tätt intill, hur man än vrider kameran så kommer husen med. 


Vi har ett stort och ljust kök med burspråk och morgonsol. När solen lyser in på morgonen badar hela köket i ljus, härligt. Vi flyttade in i en helt nyrenoverad lägenhet, men vi har inte varit med och påverkat val av tex vitvaror, så det kan jag väl tycka är lite trist. 
Det blir inte den standarden som vi är vana vid när vi bodde i huset.    
Men det är som det är, helt okej ändå:)

Gårdagen bjöd på riktigt bra väder och vi åkte ut till havet och åt lunch och promenerade. Så mysigt och härligt. 
När vi kom hem igen bytte vi om till träningskläder och drog till gymmet. Hela familjen, William är dock väldigt noga med att vi inte tränar samma maskiner samtidigt:) Om det går får vi gärna vara i andra delen av gymmet:) 
Sedan grillade Daniel kyckling och till det åt vi sallad. Gott och det kändes extra nyttigt på kvällskvisten. 


Hoppas ni har en bra start på veckan 


Kram Maria 
5 kommentarer:

 1. Snyggt du har det i köket...och vem har inte skitiga fönster?? Hm, borde ta tag i den biten. Nåja, ha en skön måndag nu, inte direkt min favoritdag!
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 2. Jättefina bilder, inte tänker man på om fönsterna är smutsiga eller inte. :) Visst är det härligt att träna med barnen trots att de vill att man är på andra sidan rummet. Ha en fin måndag. Kram Annika

  SvaraRadera
 3. Det är nog bara du som ser att dina fönster är prickiga jag tänkte inte på det förrän jag läste texten Jag kollar alltid på bilderna först och läser sen en vana jag har. Visst kan det vara trist att behöva byta standard när man flyttar men du vänjer dig snart och då känns det bra igen. Jag kommer ihåg vad jag var grinig över att inte ha en häll som jag var van med.Nu tänker jag inte på det längre. Jag tycker det ser mysigt ut i alla fall hos er.
  Ha nu en fin vecka
  Kram Meta

  SvaraRadera
 4. Hej vännen! Jättefint i ert kök! Spelar väl ingen roll om man ser husen! Det är ju ert hem man tittar på i alla fall! ;) =) Jag köpte också de där liljorna, fast vita ;)
  Fnissar lite åt W som tycker att ni kan hålla er i andra änden av gymmet ,) Åldern... ;) =)
  Ser att du har en Assistent, jag ¨vill köpa något sånt till Smögen (TROR att jag ska baka mer där.... ;) ) och undrar vilken som är bäst. Assistent eller Kitchen Aid. Vet du något om det?
  Jag ska skriva till dig senare ikväll.
  Kram och ha en fin tisdag!
  /Maria

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.