Sabelhagens olivlund

söndag 10 december 2017

En lördag på stan med godaste middagen och Fiskebäck i underbar blek sol och bitande snålblåst


I går var en riktig hit-och-dit dag, vi åkte först till Ikea och laddade upp med ljus, så nu ska det väl räcka under jul och nyår i iallafall:). Sedan till en butik för att kika på en julklapp, men det vi tänkte  fanns inte där, så vi åkte till Fiskebäck för en promenad med Lykke.
En härlig promenad där vinden blåste i håret och bet i kinderna.  Sedan vägen om stan och köpa några fler julklappar och då tyckte Daniel att vi även skulle äta lite gott. Och det säger jag ju inte inte nej till:) Så en god mysig middag på tu man hand, så skönt att pausa en stund. Vi fick uträttat en hel del som stod på agendan, och det känns så skönt. Älskar att gå vid havet och känna doften av saltvatten  Sitta ner en stund med en god bit mat är aldrig fel. 
Prata om allt möjligt och bara ha det mysigt. 


Det doftar så gott från köket, Daniel lagar vinkokt kyckling i tomatsås. Oh my så gott det ska bli, är hungrig som en varg:) 

Vi har alla sorters väder nu, snön vräker ner och det åskar samtidigt?! 
Helt klart så skönt och mysigt att vara inne. 


Sabelhagens olivlund finns nu på Facebook 
Kul att så många hittat dit, blir så jätteglad att ni gillar det jag skriver om och vill följa vårt projekt i Marina, vår stora dröm. 
Ha det gott 


Kram Maria 
1 kommentar:

  1. Det ser ikke så kaldt ut på de fleste bildene, men når jeg ser på bildet av Lykke og bølgene så får en inntrykk av vinden.
    Koselig med god mat og vin.
    Ha det godt.
    Klem, Marit

    SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.