Sabelhagens olivlund

söndag 3 juni 2018

Landet
En underbar morgonpromenad vid havet, kan det liksom bli bättre? 
Lykke var flåsig och ville gå hem nästan med en gång, hon trivs så bra i trädgården där hon går omkring och gör som hon vill. Ligger i solen en stund och sedan hoppar hon upp i Loungegruppen under parasollet. Hon gillar även att ligga i bagagen på bilen med luckan öppen och kika på vad vi gör. Sötfia <3. 
 Det har varit rätt tomt på "folk" här denna helgen, och jag som fått för mig att det är semester har tyckt det varit lite väl glest. Men så får man påminna sig om att det är första helgen i juni och några veckor kvar till Midsommar då alla små kustsamhällen lever upp på nytt. Men vi trivs här alla årstider och tycker det är lugnt och skönt :). 

 I går kväll badade vi här från klipporna. Det finns både badstegar och trampolin. Jag håller mig till badstegen, är inte den som hoppar och har mig. Nej lugnt och sansat ska det vara :). Satt en stund och bara fånstirrade ut över havet. 
Så härligt. 

Det var ett stort gäng med fransmän i olika åldrar som var där samtidigt som oss, fick nästan känslan av att vara utomlands. På alla år vi varit här tror jag inte jag hört just franska här.  Häftigt att de hittat hit till lilla Heestrand :). 

  Morgonens frukost på altanen utanför vårt annex. Så himla mysigt. 

  Nu är det snart dags att packa ihop oss och dra hem till stan igen. 
En underbar helg som alltid när vi är här. Kram M 


2 kommentarer:

 1. Det märks att det är ett ställe med hög livskvalité där man kan njuta av allt det fina runt omkring sig!
  Denna helg har det varit lite arbete och en del att göra hemma så det har blivit så att jag bara varit hemma, skönt det också då man kände att man kom ikapp lite. :)
  Joji ser till att hitta de skuggiga platserna då han är ute, när han kommer in uppskattar han det svala klinkergolvet i undervåningen. :)
  Ha det så gott!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Beautiful place.
  Wonderful photos.
  Many greetings
  Maria
  Divagar Sobre Tudo um Pouco

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.