Sabelhagens olivlund

tisdag 10 juli 2018

Att vara på plats

Underbara morgon i Marina <3 

Så här har vi det :).
 Går längs med strandpromenaden med Lykke, solen strålar, vattnet glittrar, lyssnar till människor som sitter på caféet och pratar högljutt med varandra, kaffedoft (tycker det doftar så himla gott även om jag inte dricker det själv), går vägen om mataffären och köper nybakat bröd, går hem och hänger ut en maskin tvätt som precis blivit färdig, sätter på ac'n igen, kokar ägg och plockar fram prsut och skär upp dalmatinas-ost och tomater till frukost. 
En bättre morgon helt enkelt :). 
När vi ätit klart blir det en stund med datorhäng innan vi tar tag i denna dagen, och tvätten har nästan hunnit torka där ute på balkongen. 
Det är varmt och gott, vår första dag här. Kom fram i går eftermiddag efter tre dagar i bilen med allt vad det innebär. 
Ska bli härligt med ett dopp i adriatiska havet sedan <3
Kram M 10 kommentarer:

 1. Så skönt att vara på plats, ha nu en toppensemester i ert älskade Marina!
  Kram Gumilla

  SvaraRadera
 2. Fantastiskt skönt att vara framme förstår jag! Ser helt underbart ut och vad härligt att äntligen få njuta av allt det goda och fina!
  I går kväll åska det och regna här men nu är det fint väder igen. Regnet gjorde inte mycket nytta, skulle behövt komma mer!
  Önskar er en underbar semester!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är så skönt att kliva ur bilen efter tre dagar och äntligen vara här. Så bra att det kom lite regn i alla fall där hemma, men en natt med konstant regn hade inte skadat.
   Önskar er detsamma
   Kram

   Radera
 3. Hej Maria! Går det brA med Lykke i bilen så länge? Får man ha hund på hotellen och restauranger i Europa? Vad tycker hon om värmen i Kroatien? Kram Helena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Helena. Det går jättebra med Lykke i bilen, hon är jätteduktig. Man får ju rasta lite oftare och vi brukar köra ca 80 mil om dagen, inte mer. Hon tycker det är roligt att bo på hotell:). Samtidigt som hon är van vid att åka bil långt, hon var med oss till Kroatien första gången när var hon 8 månader. Vi brukar boka hotell i förväg tex via Booking eller Hotels.com och då står det om man får ha med hund eller inte. Restauranger brukar vara tillåtande, med enklast och lättast är väl uteservering. När vi äter tex hotellfrukost så brukar vi rasta henne först och sedan får hon ligga i bilen en stund till vi är klara, eller så lämnar vi henne på hotellrummet.
   Lykke är en soldyrkare av rang, hon älskar att sola:). Men vi försöker hålla henne i skuggan så mycket det går. Har alltid med mig ihopfällbar vattenskål i väskan.
   Hör av dig igen om du vill veta mer
   Kram Maria

   Radera
 4. Underbart, njut i ert paradis. Känns för övrigt som att vara utomlands hela denna sommar i Hudiksvall.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Inger. Tack, det gör vi. Ja det är underbart där hemma också, men också skönt med miljöombyte.
   Kram

   Radera
 5. Vilka härliga bilder. Ha en skön semester.

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.