Sabelhagens olivlund

lördag 2 november 2019

Oktober i bilder






Lite såhär har min oktober sett ut, en månad som passerat i raketfart. 
Vi åkte på en minisemester till Marina, och vilken resa vi hade. Helt magisk, den hade allt och lite till <3. Vädret var över förväntan, vi hade inte vågat hoppas på att vi skulle kunna bada i det härliga turkosblå havet. Så några dagar med sol, bad, god mat  och värme inledde den annars väldans regniga oktober. 

En helg på landet blev det också, så mysigt. Det var väl alldeles för länge sedan vi var där sist, och så blir det ibland.

Jag köpte nya glasögon, så nöjd. Så numera sitter ett par Tom Ford på min näsa:) 

Vi har gått sköna promenader här hemma, och eldat i kaminen ofta. Jag bara älskar det,  en så lugn och skön stämning med tänd brasa. 


Lördag idag och vi har inga direkta planer, det blir Lykkepromenad och lång gofrukost som vi tycker så mycket om att starta helgmorgnar med. 
Jag var så trött i går kväll, tröttaste fredagen på länge. När vi satt i soffan skulle jag bara luta mig mot Daniels axel en liten stund, och somnade så hårt. Vaknade en och enhalvtimme senare när han lite försiktig sa att han skulle gå ut på sista kissning med Lykke och sedan gå och lägga oss. Jag var helt yrvaken:). 

Daniel ska på klassåterträff med sin gymnasieklass i kväll, så jag blir "ensam hemma". William är sjuk med ont i halsen så han får hålla sin mamma sällskap i kväll, och Lykke med förstås:). 



Höstkram från Maria 













6 kommentarer:

  1. Fint att sammanfatta månaden som du gör. Borde nog jag också göra för jag känner att även om jag är här och nu så sveper tiden förbi på ett oförståeligt sätt. Noterar att du har ändå lite rosa blommor kvar i oktoberbilden...

    Kram, Carina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Carina. Tack, jag gillar tillbakablickar:). Rosorna var fina då i mitten av oktober, men nu finns ingen blomning kvar tyvärr. Har den i kruka, och är lite "ovan" med förfarandet av rosor i kruka. Men jag får väl se om den överlever vintern där.
      Ha en fin helg
      Kram

      Radera
  2. En så fin och mysig oktobermånad, kan riktigt känna den sköna känslan av ditt fint skrivna inlägg.
    Glasögonen är så fina, du är så snygg i dom. Är så svårt att välja glasögon tycker jag, de här som du valt har verkligen blivit helt rätt!
    Hoppas William kryar på sig snart.
    Önskar er en mysig lördagkväll.
    Kram Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det har varit en supermysig månad, men det har regnat otroligt mycket. Jag älskar våra promenader här i omgivningarna.
      Tack, jag gillar mina glasögon:) Det var dock jättesvårt att välja, jag hade flera par hemma och provade:).
      Tack, William han har taggtråd i halsen, men vi hoppas det är bättre i morgon.
      Kram och ha en fin helg

      Radera
  3. Vilken härlig oktober ni har haft! Jättesnygga glasögon också. Ha en fortsatt fin helg och krya på William. Kramar //Tina

    SvaraRadera
  4. Vilken skön oktober du haft- härligt! Nu ser vi fram emot ännu fler myskvällar i novembermörkret! ;)

    Höstkram!

    SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.