Sabelhagens olivlund

onsdag 8 januari 2020

MY DOG 2020
I söndags stod  Lykke och hennes "lillasyster Ronja 9 månader" i Field Spaniel montern på MyDog på Svenska Mässan. Vi bemannade montern även detta året, tror det är fjärde året nu. Det känns bra att promota denna lilla ras som Fielden är, endast 250 hundar i Sverige. 
Tjejerna var så otroligt duktiga, och vi hade en mysig dag tillsammans med Marie, Lykkes uppfödare, som nu har sötaste Ronja. 
Men samtidigt tar det på krafterna för både oss och hundarna att stå och vara trevliga, svara på tusen frågor, berätta om rasen, klappas och dras i öronen en hel dag. Pust;). 

Vi var helt slut, och dök ner i soffan med hämtpizza när vi hem. Tur vi hade en ledig måndag efter detta. 


I går drog vardagen igång igen och vi var uppe tiiidigt, eller i alla fall Daniel som gick upp strax efter 04 för att han skulle med tåget till Stockholm. Sedan kunde jag inte riktigt somna om förrän jag själv skulle upp och i väg till jobbet. Och vi skulle ha utbildning hela dagen så jag var iväg längre än vanligt. 
Så i går kväll var jag såå trött:). 
Och inte är jag mycket piggare idag:). Det brukar ju komma efter som man säger, så det blir en tidig kväll i soffan...igen...;). 

Jag gick en skön promenad i mörkret längs havet förut,  Lykke ville inte följa med utan hellre ligga kvar hemma i soffan. 


Nu ska jag dricka upp mitt te och greja lite och sedan blir det Sveriges Mästerkock på Tv. Kram M 

4 kommentarer:

 1. Vad konstigt att det inte finns fler av den rasen, tycker hon är så fin! Otroligt vacker pälsfärg, och lagom storlek och vad du har beskrivit så verkar den så trevlig! Syrran min tänker skaffa hund om några år och jag har föreslagit Field Spaniel faktiskt utifrån vad jag har sett här hos dig!
  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 2. Det forstås at man er træt efter udstilling og tidlige dage på job.

  Smukke hunde :)

  klem

  SvaraRadera
 3. Hei!
  Fine bilder av Lykke og lillesøster. Det er rart at det ikke er flere av dem. Det tar på å vise seg fram.
  Ha det godt! Klem Anne

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig bild på dig och Lykke! Två fina flickor!
  Tack rara du för alla fina ord om vår hytte! Vi trivs så otroligt bra där redan, och jag som inte åker skidor just alls, jag tycker det är så skönt att bara vara. Det är som ett lugn som sitter i väggarna... Så gillar jag ju den där lodge-stilen och känslan väldigt mycket!
  Kram och ha nu en fin helg!
  /Maria

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.