Sabelhagens olivlund

söndag 19 januari 2020

ÄNTLIGENIdag har solen strålat från en klarblå himmel här på kusten. Vilken lycka, det är vi inte bortskämda med. En skön morgonpromenad där jag tog några bilder. Och jag tror aldrig vi mött så mycket folk ute som denna morgon. Eller det var nog mera en morgon som övergått i förmiddag;).
 En liten sovmorgon blev det då Daniel som varit i Hemsedal med jobbet några dagar behövde sova ut. Han kom hem i går eftermiddag och som jag längtat. Känner mig halv när han inte är hemma. 
Sedan blev ju inte lördagskvällen som vi tänkt oss.. men mer om det en annan gång... Älskar att gå hand i hand vid havet. 
Det var rätt halt denna morgon så jag höll  hårt i Daniels hand;). 
Jag blir liksom bambi på hal is så fort det blir lite glatt under skorna. Och man är ju för gammal för att ramla;) 


Lykke sover i sin korg, och William är inte hemma, han har sovit hos en kompis i natt då dom gjorde en krogrunda i går kväll. Var väldigt nöjd då han skickade sms att dom var hemma, jag oroar mig rätt mycket då han är ute på stan. Men det är ju bara att släppa, han är så skötsam och vill ju vara ute och ha kul förstås. Men det är allt annat jag tänker på som kan hända. 

Nu doftar det gott av köttfärssås som Daniel lagar till middag, och jag hänger vid köksön med ett glas vitt. Ha det gott Kram M 4 kommentarer:

 1. Det har varit en jättehärlig söndag, så underbart när solen tittar fram och värmer lite.
  Så tråkigt att lördagen inte blev bra, hoppas att det löst sig! Helgen är kort nog ändå, man vill ju att den ska vara avkopplande och skön.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Vi havde også en skøn solskinsdag i går, og vi var også ved havet :-)
  Jeg genkender den uro, du føler, når William er ude om natten! Åh, jeg havde nogle svære år, da mine unger begyndte at gå til fester og den slags. Selv om de er helt voksne nu, kan jeg stadig mærke uroen. Det er en svær øvelse at give slip.
  God ny uge til dig, Maria!
  Knus fra Nana

  SvaraRadera
 3. Så vakre bilder du har tatt! Solen har vært her både i går og i dag og det er så herlig etter veldig lang tid med bare regn.

  Ha en fin dag!
  Klem, Marit

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.