Sabelhagens olivlund

söndag 26 januari 2020

Rosa tulpaner i köket







Vill börja med att tacka för er omtanke om vår lilla nyopererade Lykke. Hon mår mycket bättre, är piggare, går små promenader lite utan för trädgården nu, det går framåt för henne. Men vi får hjälpa henne upp och ner från sängen, pusha henne när hon ska gå ner för trappan, serva henne med mat i form av fisk och ris, vatten vill hon ha serverat gärna ur glas. Vad gör man inte för vår lilla prinsessa:) <3. 
HÄR har jag skrivit om vad som hänt henne <3  




Rosa våriga tulpaner har fått flytta in i köket, och med ens blev det så ljust och fräscht. Plockade fram lyktan från Skruf och ljusstaken från Stelton, för just nu kände jag för silver. 



I går hade vi en så himla mysig kväll hos våra fina vänner A & P. 
Så mycket vi hade att prata om och god mat och dryck, så timmarna bara flög iväg. 

I dag ska William övningsköra med Daniel, och jag åker med. Sedan en sväng och handla mat. Kylen gapar tom, och så kan vi ju inte ha det:). 

En underbar helg som vi inte vill ska ta slut, det blir en mysig brasa till kvällen. Älskart <3. 


Fin söndag till er 



Kram M 













7 kommentarer:

  1. Så härligt att höra att söta Lykke är piggare. Förstår att hon blir ordentligt ompysslad och lite bortskämd, men det gör man ju så väldigt gärna för sin sötnos. <3
    Joji äter fisk och ris han också, har blivit lite dålig i magen så då får det bli skonkost. Han mumsar i sig det med god aptit så det är förhoppningsvis bra snart.
    Önskar er en mysig söndagskväll!
    Kram Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Lotta! Aha, är han också lite kass i magen. Vi har bytt foder på Lykke, så nu provar vi Hypo Allergenic, ifall hon har en inflammation i magen.
      Ha en fin kväll ni också
      Kram

      Radera
  2. Härligt med positiva nyheter om Lykke. Och så klart er lilla prinsessa ska skämmas bort och bli lite extra ompysslad. Och ... underbara tulpaner! Älskar din runda vas!

    Kram Anita

    SvaraRadera
  3. Dejligt at høre, at Lykke kommer sig!
    Dine billeder er som sædvanlig skønne. Så fulde af god stemning! Du er bare så god til at tage billeder af god stemning, Maria!
    God mandag til dig!
    Knus fra Nana

    SvaraRadera
  4. Så fint och fräscht med rosa tulpaner! Jag köpte rosa kvistrosor i förra veckan, men de har vissnat nu så det får bli något nytt närmre helgen.

    Så skönt att det går framåt för lilla Lykke och vilken TUUUR att D hade kommit hem när ni märkte av att hon inte var sig själv! Jag minns så väl att jag och W fick åka till veterinären med hennes hamster nr 2, själva och avliva honom, för P var bortrest med jobbet... det var INTE kul, även om det "bara" var en hamster som gjort sitt, så att säga... Nej, fy... man ska vara två när det är tråkigheter... (Helst ska man ju vara två jämt, eller hur? ;) )
    Kram och ha en fortsatt fin tisdag!
    /Maria

    SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.