Sabelhagens olivlund

lördag 19 februari 2022

En vit skönhet

 
Sköna lördag med sol, hur underbart? 

Tänkte bara tipsa om sköna Madame Plantier. Är ni sugna på en vit söt ros som blommar på sommaren (engångsblommare) tycker jag ni ska titta närmare på denna. En gammaldags buskros, som jag hade i ett rostorn i vår förra trädgård. Denna skulle jag gärna köpa hit och placera i lite halvskugga så den lyser upp fint i skymningen. 
Den är lättodlad och frisk, skuggtålig och härdig. Passar både att ha som häck eller som solitär. 
Behändig storlek 2,5x1,5 m. Och härdig till zon 5. Vi ska snart ta en runda med Lykke och sedan blir det "släktlunch" hos mina föräldrar. Daniels föräldrar och syster med man kommer också ska bli så mysigt. 


Kram Maria 


2 kommentarer:

 1. Låter som en fin ros och jag känner igen namnet från Cedergrens fina kataloger. Låter som en härlig lunch :)

  Kram, Carina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i ett förhållande med Anderson i flera år gjorde han slut med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha tillbaka honom så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformler som kunde hjälpa mig att besvärja honom för att få tillbaka honom men jag är typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget val än att prova det, jag mailade trollformlern, och han sa till mig att det inte var några problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han förtrollade och överraskande nog den andra dagen, klockan var runt 16.00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag blev så glad och gick till honom. Det var så vi började leva lyckliga tillsammans igen. Sedan dess har jag gett ett löfte att alla jag känner som har problem med relationen, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla trollformaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) Kärleksbesvärjelser
   2) lösning och botemedel mot all sjukdom
   3) Örtkur för alla sjukdomar/sjukdomar
   4) Äktenskapsbesvärjelser
   5) Graviditetsbesvärjelse
   6) Uppbrottstrollformler
   7) Dödsbesvärjelse
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta denna fantastiska man om du har några problem för en varaktig lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.