Sabelhagens olivlund

onsdag 13 juli 2011

Nu är vi i Marina!

Efter en två dagar lång resa genom Europa, med bil och biltåg är vi nu här i Marina! Det är varmt och skönt, lite väl varmt men vi klagar inte! Termometern på  sidan här stämmer bra med den vi har här på balkongen, 32 grader i skuggan nu på kvällen. Vi har sjösatt vår båt idag, tyvärr blev det inga bilder då. Men jag tog några när vi var ute och badade. Om jag ska vara helt ärlig så har vi inte hunnit åka och titta på vår tomt ännu, men det gör vi nog i morgon. Jag ser den ju nästan från där jag sitter nu. Det är så mycket annat som ska till, som bada, sola och bara slappa med ett glas vin som jag gör nu. 

Vi är väldigt tacksamma för att vi har bekanta som bor i vårt hus i Göteborg och tar väl hand om det och trädgården. Hur härligt det än är att vara här så kliar det allt lite i grävarfingrarna när det får gått några dagar. Men det är bara bra. De har lovat att fota lite, så jag inte missar något:)). 


Här har vi kommit till den kroatiska motorvägen som går från Rijeka ner mot Split och vidare till Dubrovnik. Vi svänger av vid Trogir, efter 40 mil. 


Vi var och åt på restaurang i går kväll. Så skönt att bara njuta. 
Och idag, efter sjösättningen tog vi en tur. Det fläktade skönt och vattnet var ljummet, 26 grader. En mås fick en bit macka. 

Här är en som helst inte vill gå upp. 


Bilderna är inte de bästa, men ni kanske ändå kan få en känsla för hur vi har det.  
Jag kommer att fota mer under tiden här, så bättre och mer bilder kommer. 


Ha det bra allihop! 

Maria2 kommentarer:

  1. Det ser så härligt ut i vattnet, åhhh 26 grader, det passar mig utmärkt! Jajaja jag är lite avis...
    /Anette

    SvaraRadera
  2. Varmt men härligt ser det ut! Kul att se bilder från Kroatsien. Har en jobbarkompis därifrån som ibland har pratat om växter och landskapet (även om det säkert är lite olik)
    Ha det jättegott!

    SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.