Sabelhagens olivlund

fredag 22 juli 2011

Utsikt/översikt över Marina

Vi har ett litet berg/kulle ovanför lägenheten vi hyr. Det är en enorm utsikt därifrån. Vi tog en promenad dit upp här om kvällen, många trappor blev det. Nästan så låren inte ville gå mer:). Jag tycker det är så vackert, att man nästan blir tårögd, för man vill inte åka hem om några dagar... 

Här har vi fotat mot tornet.
(klicka gärna upp bilderna)

Fotat lite mer till höger. Marinan heter Marina Agana, där kan man hyra sig en "liten" motor eller segelbåt... 


Här är mer till vänster om tornet. Vår tomt ligger i detta området rakt över på andra sidan. Snett bakom/ovanför på vänster sida om det gula huset. Om man klickar upp bilden så kan man se att det står en bil (man ser taket på den) på infarten till vår tomt. 

Här har vi zoomat ut med kameran och man ser mer av området på "vår" kulle. 
Nu ska vi snart åka in till Trogir och titta lite i affärer och äta på Kamerlengo. Har lovat sonen en fotbollströja till... och själv har jag sett ett jättefint halsband som jag nog ska köpa...


Ha en skön fredagskväll! 


Maria 

5 kommentarer:

 1. Verkligen en vacker trakt du visar. Ska bli roligt att få följa ert husbygge. Förstår att du vill stanna men hemmaträdgården längtar du väl liiite till ändå?

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 2. Javisst längtar jag till att få gräva och pilla med trädgården hemma, men nu vet jag ju att vädret inte är så bra hemma. Det regnar mycket vilket gör att man inte är så sugen på hemresan. Andra år när vi varit här har jag nästan haft abstinens efter trädgården hemma:)).

  SvaraRadera
 3. Ett paradis...så vackert!
  Ha en fin helg
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 4. Vackert ställe. Så ni ska bygga hus så småningom. Vad kul! Kram

  SvaraRadera
 5. Åh vad fint det såg ut. Längtar riktigt tillbaka till Kroatien igen :-)
  //Lottzy

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.